Nieuws

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 910 berichten.

Dubbel succes bij de Finale van het LK Latje Trap

17 september 2019

Afgelopen zaterdag is de finale LK Latje Trap gespeeld onder de rust van VVV – Groningen in de Koel. Hier lieten de kandidaten van HBSV zich van hun beste kant zien, want er was een dubbel succes. Robin Deenen, de winnaar van de voorronde bij HBSV op 8 juni j.l. legde namelijk beslag op de 3e plaats en Frank Ummenthun wist zich zelfs voor een jaar te kronen tot Limburgs Kampioen Latje Trap 2019. Al met al een knappe prestatie en we willen beide heren dan ook van harte feliciteren namens HBSV.

HBSV - SVB

17 september 2019

HBSV – SVB op zondag 28 april Zondag 28 april krijgt HBSV de kans op revanche als de derby tegen SVB wederom op het programma staat. Eerder dit seizoen verloor HBSV, na een sterke eerste helft, met 1-0 in Blerick. De weersvoorspellingen voor zondag 28 april zijn goed en wij hopen dan ook net zoals in Blerick vele toeschouwers van zowel HBSV als SVB te mogen begroeten op sportpark Schansheide. Na afloop van de wedstrijd zijn alle toeschouwers van harte welkom in de kantine voor de after party met een optreden van Hazes zanger Leo de Bock! Komt dat zien in Hout-Blerick!

Wijziging contant afrekenen kantine HBSV

04 september 2019

Wijziging contant afrekenen kantine hbsv! Beste leden, vanaf dit seizoen is het niet meer mogelijk om op de trainingsavonden van de selectie contant af te rekenen, dus alleen nog met hbsv munten of met de pin, dit gaat alleen over de dinsdag en de vrijdag (evenementen uitgezonderd). Er kunnen nog wel gewoon munten met de pin gekocht worden!

Opvolging algemeen voorzitterschap

29 augustus 2019

Beste HBSV’ers, Begin dit jaar heb ik voor mijzelf besloten dat het na 6 jaar algemeen voorzitter te zijn geweest van HBSV, goed is om hier mee te stoppen. Goed voor mijzelf en de balans tussen werk, opgroeiende kinderen en vrije tijd, maar ook goed voor HBSV. Het bestaande beleidsplan loopt tot 2020 en het is goed dat nieuwe mensen met nieuwe ideeën aan de slag gaan met de toekomst van HBSV. Uiteraard zijn we achter de schermen volop bezig geweest om ervoor te zorgen dat er een goede opvolging komt, die vanaf de algemene ledenvergadering in november het stokje over neemt. Ik ben erg blij jullie te kunnen mededelen dat we in de personen van Frank Berden (kandidaat algemeen voorzitter) en Ruud Timmermans (kandidaat vice-voorzitter), meer dan waardige opvolgers hebben gevonden. De komende periode gaan we samen aan de slag met de overdracht en zullen beide heren kennis maken met de organisatie, de lopende zaken en natuurlijk met jullie. Om hier al een voorschot op te nemen stellen beide heren zich hieronder kort voor. Frank Berden: Mijn naam is Frank Berden, 38 jaar en woon sinds 2013 in Hout-Blerick. Wij hebben 2 kinderen, Julian (6) en Olivia (4) en Julian voetbalt sinds 1 jaar bij HBSV. Het verbinden van mens & ruimte is de slogan van Lebe Group waar ik mede-oprichter van ben (2008) en verbinden is dan ook iets wat ik graag doe. Graag zet ik me in voor de club en zou ik samen met Ruud de taak van René overnemen om samen met elkaar verder te bouwen aan de toekomst van HBSV. Ruud Timmermans: Mijn naam is Ruud Timmermans en ben 53 jaar. Al ruim 20 jaar woon ik op de Groetweg samen met een echt Hout-Blericks maedje en hebben wij het geluk van 3 kinderen waarvan er eentje al meer dan 15 jaar, met een kort uitstapje naar sc Irene, bij HBSV voetbalt. In het dagelijks leven was ik eigenaar van o.a. Verhoex Douane Service waar ik nog steeds werk. Sinds afgelopen jaar ben ik weer betrokken bij HBSV en probeer ik mijn steentje bij te dragen bij een van de pijlers van ons dorp. Rest mij alleen nog Frank en Ruud veel succes en vooral veel plezier te wensen in de komende jaren bij HBSV. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij, samen met alle vrijwilligers en leden, HBSV kunnen door ontwikkelen en dat ik in november met een gerust hart het stokje kan overdragen. Met sportieve groet, René Sanders

1e prijs van het seizoen voor HBSV JO13-1

26 augustus 2019

De spelers van HBSV JO13-1 zijn het nieuwe seizoen goed begonnen. Zij wisten afgelopen zaterdag op toernooi bij RKVB in Baexem beslag te leggen op de 1e plaats na 3 overwinningen en 1 gelijkspel. Beter kun je natuurlijk niet aan een seizoen beginnen, dus proficiat gewenst vanuit HBSV.

Finale LK Latje Trap in de Koel

21 augustus 2019

Finale LK Latje Trap in Stadion de Koel! Beste HBSV leden, Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat L1 op bezoek was in Hout-Blerick voor de voorronde van het LK Latje Trap 2019. Van de vele deelnemers hebben uiteindelijk vijf personen de finaledag van het toernooi weten te halen, een finaledag die op 14 september plaats gaat vinden in Covebo Stadion – de Koel – te Venlo. Omdat L1 ons dankbaar is voor de gastvrijheid tijdens de voorronde, doet L1 onze club een leuk aanbod. Want hoe mooi is het als onze lokale helden tijdens de halve finale en finale gesteund worden door familie, vrienden en verenigingsleden? Misschien geeft dat de finalisten van HBSV wel een extra steuntje in de rug om goed te presteren en misschien mag een van hen zich dan wel officieel Limburgs Kampioen Latje Trap 2019 noemen. Daarom krijgen alle leden van HBSV de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief van €10.- per persoon (normaal €21,-) de wedstrijd VVV-Venlo – FC Groningen bij te wonen op 14 september 2019 om 19.45 uur. Het enige dat je moet doen is uiterlijk donderdag 29 augustus je voor- en achternaam (of van meerdere personen) doorgeven aan Jordy Goertz van HBSV via jordygoertz@live.nl. Hopelijk tot ziens in Stadion de Koel op zaterdag 14 september!

Geslaagde Family day bij HBSV!

18 augustus 2019

17 Augustus hebben de afdeling voetbal en korfbal samen het nieuwe seizoen geopend. Een fijne sportieve dag waar we het gelukkig grotendeels droog gehouden hebben.

Voorbereiding HBSV 1 en 2 seizoen 2019 - 2020

14 augustus 2019

Hieronder vind je het programma van de voorbereiding van HBSV 1 en 2

Family Day 2019

05 augustus 2019

Family Day 2019 Na de vakantieperiode gaat het nieuwe sportseizoen eindelijk weer beginnen. De traditionele HBSV Family day is dit jaar zaterdag 17 augustus. Met allerlei leuke voetbal en korfbal activiteiten. Een mooi moment om het nieuwe sportieve seizoen goed te beginnen of eens kennis te maken met je nieuwe sport.

Ouderavond HBSV Voetbal

09 juli 2019

HBSV voetbal organiseert de jaarlijkse ouderavond op maandag 19 augustus in de kantine: - 19:00u. – 20:00u. leeftijdscategorieën JO11 t/m JO19 , - 20:30u. – 21:30u. leeftijdscategorieën JO8 t/m JO10 & mini’s