Nieuws

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 831 berichten.

Foto's winnaars Voetbaldagen

18 mei 2018

Alle winnaars van de voetbaldagen 2018.

Meidenvoetbaldag in Seacon Stadion de Koel

18 mei 2018

Hey jij daar, ja jij!! Ben jij een meid tussen de 6 en 19 jaar en vind je voetballen leuk? Dan moet jij bij de MEIDENVOETBALDAG zijn op zaterdag 16 juni in Seacon Stadion - de Koel. Dit stadion wordt dan door de gemeente Venlo en verschillende voetbalverenigingen omgetoverd tot een heuse meidenvoetbaltempel. Alles staat deze dag in het teken van voetbalplezier. Toppers zoals Kika van Es en Myrthe Moorrees (internationals, FC Twente en natuurlijk ex-VVV’ers) zullen erbij zijn om een jullie een onvergetelijke tijd te bieden met clinics, leuke oefeningen en vooral veel plezier samen. Wil jij hierbij zijn, meld jezelf en je vriendin(nen) voor 9 juni aan op aan op meidenvoetbalvenlo@outlook.com !

In memoriam Piet Niessen

18 mei 2018

Beste HBSV’ers, Op woensdag 16 mei bereikte ons het trieste bericht dat Piet Niessen, lid van onze vereniging, na een kort ziekbed is overleden. Piet was al decennia lang, vanaf zijn jonge jaren lid van onze vereniging en bleef ook na zijn actieve carrière HBSV trouw. Jarenlang was hij een betrouwbare sluitpost voor ons eerste en niet bang om zijn handen voor HBSV vies te maken. Ook later pakte Piet flink mee aan bij kleine en grote klussen. Als lid van de befaamde maandagmorgenploeg was hij vaak op de sportvelden te vinden. Elke week om ervoor te zorgen dat alles weer spik en span was voor het volgende weekend. We zullen Piet enorm gaan missen. Namens de leden en het bestuur van HBSV wens ik zijn vrouw An, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. René Sanders Algemeen voorzitter

Rabo Clubkas Campagne

18 mei 2018

Rabobank Clubkas Campagne Omdat Rabobank sponsor is van HBSV doen wij als vereniging niet mee aan de Clubkas Campagne. Maar je kunt wel stemmen op andere Hout-Blerickse verenigingen: De Poerker, Volharding, Fanfare de Echo en de Watervrienden. Ben je lid van de Rabobank Venlo e.o? Breng dan tot en met 23 mei je stem uit op onderstaande verenigingen en spek daarmee hun clubkas! Stemmen kan via www.clubkascampagne.nl/venlo met de stemcode die je ontvangen hebt als je lid bent.

After Season Event HBSV

17 mei 2018

Op zaterdag 2 juni komen alle jeugdleden met hun ouders/verzorgers weer bij elkaar om samen het voetbalseizoen af te sluiten! Ben jij echter nog geen lid van HBSV maar wil je eens een kijkje komen nemen? Ook dan ben je van harte welkom om een balletje te komen trappen!

Foto's 3e dag Voetbalfundagen

13 mei 2018

Overzicht van dag 3

Foto's dag 2 voetbaldagen HBSV

12 mei 2018

Foto's dag 2 voetbaldagen HBSV

Rob Leeuw trainer HBSV 2 seizoen 2018 - 2019

10 mei 2018

Rob Leeuw trainer HBSV2 - seizoen 2018-2019 Aan alle leden, supporters, sponsors, familie, vrienden en kennissen van HBSV: Verheugd kunnen wij mededelen dat we Rob Leeuw officieel kunnen presenteren als nieuwe trainer van HBSV2 voor seizoen 2018-2019. De goede en enthousiaste invulling van Rob als rasechte HBSV-er alsmede ook trainer binnen HBSV jeugd gedurende de laatste jaren, geeft volgens ons een goede en solide basis om deze jeugdige spelers verder klaar te stomen voor onze hoofdmacht. Wij wensen Rob heel veel succes in het nastreven van zijn sportieve successen! Bestuur voetbal HBSV

Foto's 1e dag Voetbalfundagen

10 mei 2018

Overzicht van dag 1 HBSV Voetbalfundagen 2018.

Boekje Voetbalfundagen

08 mei 2018

Programma voetbalfundagen