LK Latje Trap komt terug bij HBSV! 

Latje Trap bij HBSV komt terug!

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies voor de derde maal het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Het kampioenschap bestaat ook dit jaar uit een viertal voorronden en één finaleronde. De finaleronde wordt afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

 

Vorig jaar vond er ook al een voorronde van het Limburgs Kampioenschap Latje Trap plaats bij HBSV. Een zeer geslaagd evenement waarbij jong én oud er alles aan deed om zo vaak mogelijk de lat te raken. Omdat onze eigen Frank Ummenthun uiteindelijk de grote finale in het VVV-Venlo stadion won en zich dus Limburgs Kampioen Latje Trap mag noemen, hebben wij ook dit jaar het recht om een voorronde te organiseren. Uiteraard heeft HBSV deze kans met beide handen aangegrepen om weer een mooi evenement neer te zetten. Voor alle jeugdleden zal dit de seizoensafsluiting worden (met voor de jongste jeugd een andere/extra activiteit), hierover zullen zij nog geïnformeerd worden. Iedereen kan echter aan het Latje Trap deelnemen en dus hopen wij ook veel senioren leden, leiders, ouders en familieleden te mogen begroeten als deelnemer van het Latje Trap bij HBSV. Rennen is niet nodig, dus iedereen kan deelnemen.

 

De voorronde bij HBSV vindt plaats op zaterdag 30 mei 2020 en zal in de middag van start gaan. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

 

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere voorronde kent ook een individuele winnaar.

 

Inschrijven voor de voorronde is mogelijk vanaf medio maart 2020. Het exacte tijdstip van aanvang zal later bekend gemaakt worden. Kijk voor meer informatie over het LK Latje Trap op L1.nl/latjetrap.