Korfbal veld gesloten door onderhoud 

Korfbal trainingen en wedstrijden wijken uit naar hoofdveld 

Voor wie het nog niet gezien heeft: ons mooie korfbal veld is ontdaan van het gras. Dit gebeurt ieder jaar aan het einde van het seizoen, maar dit jaar dus nu al.

Vanuit de gemeente Venlo is besloten dat er voor de sportvelden uitgebreid onderhoud nodig is. Dit uitgebreid onderhoud zorgt ervoor dat de velden langer dan normaal niet beschikbaar zullen zijn. De komende jaren zullen de velden van HBSV om beurten dit onderhoud ondergaan. Dit jaar is het korfbal veld aan de beurt.

Dit is iets wat voor heel HBSV, maar voor het korfbal in het bijzonder, overlast geeft en is ook zeker niet de keuze van HBSV. We hadden in deze helaas geen keuze.

Onze wedstrijdcommisaris Sylvia Hendriks heeft met oa Jan Titulaer van de afdeling voetbal haar uiterste best gedaan om wedstrijden en trainingen zo om te plannen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Korfbal trainingen en wedstrijden zullen dus plaatsvinden op het hoofdveld.

We vertrouwen erop dat met dit uitgebreide onderhoud we het nieuwe seizoen kunnen beginnen op een ondergrond wat Camp Nou doet verbleken.