Informatie Spelers 

Tenue HBSV afdeling Korfbal 

Shirt

Rokje

Kousen

Groen

Wit

Wit/groen

Korfbal is een sport welke gedurende de wintermaanden in de zaal wordt gespeelt. (+/- November t/m Maart). Voor het veldseizoen zijn schoenen met noppen noodzakelijk. Kunstgrasschoenen zijn ook geschikt.

Sportschoenen zijn verplicht in sporthallen en gymzalen. Kies schoenen met voldoende steun en voldoende grip. Schoenen waarvan de zool vegen achterlaten op de vloer zijn niet toegestaan. Kijk met name uit voor schoenen met zwarte zolen. In extreme gevallen worden wij als HBSV aansprakelijk gesteld voor schoonmaakkosten.

Wij schrijven als vereniging geen specifiek merk / type schoen voor. Win advies in en wissel ervaringen uit met andere speelsters.

Voor meer informatie over kleding, kijk op de kleding pagina van HBSV.

Ledenadministratie 

Nieuwe aanmeldingen, afmeldingen en adreswijzigingen voor de jeugd bij Remco de Groot.

Afmelding dienen vóór 1 april te worden doorgegeven, daar wij anders genoodzaakt zijn het nieuwe seizoen in rekening te brengen! Aangezien korfbal een team-sport is, is het niet mogelijk om in de loop van een seizoen te stoppen!

Privacy 

Als afdeling korfbal hebben wij verschillende maatregelen genomen om uw privacy en integriteit van uw persoonlijke gegevens te garanderen.

  • Wij slaan uw persoonlijke gegevens alleen op in onze ledenadministratie. Deze administratie is alleen toegankelijk voor specifieke verenigingsfunctionarissen. Een lijst is op aanvraag verkrijgbaar.
  • Een beperkt aantal vrijwilligers ontvangt een basale ledenlijst ten behoeve het bijhouden van statische informatie, het verspreiden van nieuwsbrieven of kamporganisatie. Deze lijst bevat alleen spelersnummer, naam, contactgegevens en leeftijd.
  • Vanwege de identiteitcheck rondom wedstrijden zijn wij genoodzaakt om een foto van het lid op te slaan in de administratie. Voor kinderen jonger dan 16 jaar kan de ouder/verzorger de privacy instellingen beheren via de KNKV wedstrijdzaken App voor IOS en Android. Ook kan de foto vernieuwd worden.
  • Mail welke gericht is aan een hele groep leden zal altijd middels zgn. BCC verstuurd worden voor bescherming van de mailadressen. Bij mail waarvan het voor de ontvanger relevant is te zien wie mede-ontvanger is zal het To veld wel gebruikt worden.
  • Fotos waar kinderen jonger dan 16 jaar herkenbaar op staan zullen niet ongevraagd op site / sociale media gedeeld worden.

Leeftijdsgrenzen en contributie 

Senioren

Jeugd

A-jeugd

B-jeugd

C-jeugd

D-jeugd

E-jeugd

F-jeugd

Mini-Pupillen

Niet-spelend

Steunend lid

vanaf 19 jaar

 

16 tot en met 18 jaar

14 tot en met 15 jaar

12 tot en met 13 jaar

10 tot en met 11 jaar

8 tot en met 9 jaar

6 tot en met 7 jaar

jonger dan 6 jaar

€ 185,-

 

€ 150,-

€ 150,-

€ 135,-

€ 135,-

€ 120,

€ 120,-

€ 95,-

€ 18,-

€ 30,-

Reserveshirts 

De reserveshirts liggen in de materialenruimte. Na gebruik de shirts graag zo spoedig mogelijk gewassen retour.

Diefstal 

Iedereen is zelf aansprakelijk voor het geld of andere waardevolle voorwerpen die in de kleedlokalen achterblijven. HBSV kan op geen enkele manier instaan voor beschadiging of diefstal.