Jeugd 

Teams en trainingen 

Kijk op de pagina links in de navigatie voor de trainingstijden van jouw team.

(Medische) aandachtspunten 

Indien uw kind omwille van medische of andere redenen bijzondere aandacht nodig heeft welke een rol zou kunnen spelen in trainings of wedstrijdsituaties wordt u dringend verzocht om dit kenbaar te maken bij de bij het team betrokken leiding.

Wedstrijdschema 

Het wedstrijdschema is te raadplegen via de site van de KNKV (zie hieronder onder KNKV Site en App) maar wordt ook verspreid door ons wedstrijdsecretariaat met inbegrip van rijschema (zie "Vervoer uitwedstrijden" hieronder).

Zorg dat je bij thuiswedstrijden een half uur van tevoren aanwezig bent. Bij uitwedstrijden verzamelen we in de regel een uur van tevoren bij de parkeerplaats bij HBSV. Kijk voor vertrektijden echter altijd op het schema wat door de leiding wordt verspreid. Hier kunnen afwijkende tijden opstaan bij langere of kortere reistijd.

Vervoer uitwedstrijden 

Het wordt van de ouder/ verzorger van de speelsters verwacht dat ze op toerbeurt zorgen voor vervoer. De teamleiding zal voorafgaand aan de seizoensstart een wedstrijd en vervoerprogramma verspreiden. Mocht u op de aangegeven datum niet kunnen dan dient men zelf voor vervanging te zorgen, bijvoorbeeld door te ruilen met iemand anders. Belangrijk is dan wel dan dit wordt doorgegeven aan de leid(st)er van het team.

Wedstrijdsecretariaat 

Contactpersoon van het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd is:

Sylvia Hendriks.

KNKV Site en Wedstrijdzaken app 

Alle uitslagen, standen en clubinformatie is te vinden via de KNKV en via de KNKV wedstrijdzaken App.Te downloaden voor Android of IOS. Via de KNKV wedstrijd zaken App kunnen ouders ook de informatie inzien welke door HBSV is vastgelegd en de privacy instellingen voor hun kinderen instellen. Om dit te kunnen doen, is het nodig dat u zich registreerd met het e-mail adres waarmee u zich heeft opgegeven bij HBSV.