WELKOM BIJ DE AFDELING KORFBAL !  

Wie, wat, waar, wanneer?

Wie waren de topscorers van vorig seizoen?

Jij ook op korfbal?

Korfbal Masters: Ken de regels

In 1946 begon het verhaal voor korfbal in Hout-Blerick, toen nog onder de naam KCHB. In het licht van samen zijn we sterker is KCHB in 2003 met de Hout-Blerickse Sport Vereniging gefuseerd. Dit jaar kunnen we al weer terugkijken op 61 jaar korfbal in Hout-Blerick.

Met een enthousiaste groep vrijwilligers bieden wij korfbal voor jong en oud. Bij onze jongste leden zitten speelsters vanaf 4 jaar. Natuurlijk is er op deze leeftijd nog weinig sprake van echt korfbalspel.

In onze mini-F wordt middels allerlei spellen de kinderen behendigheid en balvaardigheid geleerd waarbij plezier en succes beleving centraal staat. Pas na enige tijd beginnen de meiden voorzichtig met wedstrijdjes binnen de regio Horst te spelen. Maximaal 2 jaar spelen zij in de regiocompetitie met als jaarlijks hoogtepunt de afsluiting op de regiodag. Een heerlijk spellenfestijn voor deze jeugdige groep spelers.

Voor de senioren bieden wij de keuze tussen recreatief of prestatief korfbal, afhankelijk van de uitdaging die gezocht wordt.