Kleding 

De gehele officiële kledinglijn van HBSV is te bestellen via onze eigen website. Op de website is een link opgenomen onder de naam “kleding”. Indien je hier op klikt kom je op de webshop van HBSV. Daar is alle kleding zichtbaar met prijzen en maten en daar kan rechtstreeks een bestelling geplaatst worden. De bestelde kleding is binnen 10 dagen na bestelling gereed en kan worden afgehaald bij Yvonne Goertz, Molenkampweg 55 te Hout-Blerick. Thuisbezorgen kan ook, maar hieraan zijn kosten verbonden. Deze worden zichtbaar bij je bestelling als je deze mogelijkheid aanklikt. Indien je twijfelt over de juiste maat is er een mogelijkheid tot passen. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak maken met Yvonne (077-387 40 69). Ook worden er data ingepland dat er gepast kan worden in de kantine van HBSV, houdt hiervoor de website in de gaten!

 

Let op: niet voor elk team is een sponsor gevonden. Kijk op de site of jouw team gesponsord wordt. Indien dit niet het geval is kun je via bovenstaande methode je eigen shirt (of andere kleding) op de HBSV website bestellen. Zorg dat je alles op tijd geregeld hebt voor aanvang van het nieuwe seizoen.

 

Mochten er vragen of problemen zijn met bestellen op de site dan kun je contact opnemen met Paul Nelissen (06 – 46 61 89 26). Voor vragen met betrekking tot eventuele teamsponsoring kan ook met hun contact worden opgenomen.

Daarnaast hebben we nog pakketprijzen: