Jonger Oranje Talentendag mmv VVV Venlo 

Maak jouw voetbaldroom waar

tijdens de Jonger Oranje Talentendag

 

Woensdag 28 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van VVV Venlo tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Zuid. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van TSC’04.

Lekker voetballen, voetbaltalent ontwikkelen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van VVV Venlo beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2004 en 2010 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij TSC’04.

 

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij VVV Venlo en/of een plek in het Jonger Oranje team.

De scouts van VVV Venlo selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie teams van regio Zuid in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje het talententeam dat een aantal wedstrijden speelt tegen profclubs. Dé kans om gescout te worden!

 

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 85 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

 

Informatie en inschrijven via www.jongeroranje.nl.