JO13-1 wint zaaltoernooi in Venray 

JO13-1 wint sterk bezet zaaltoernooi in Venray

Na het kampioenschap op het veld is HBSV JO13-1 nu ook succesvol in de zaal. Het team pakte zondag 22 december de eerste plaats op het sterk bezette zaalvoetbaltoernooi bij Lake Valley Venray.

 

Verdeeld over twee teams ging de eerste klasser de strijd aan met 2e divisionist Venray, 3e divisionist Wittenhorst en hoofdklassers United, ZSV en SSS'18.

 

Team 1 werd eerste in poule B na overwinningen op United 2 (4-1), SSS'18 (2-0) en Wittenhorst (3-1). In de finale tegen United 1 wist het team ondanks een veldoverwicht niet te scoren. Ook de tegenstander uit Wanssum scoorde niet waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. In een zinderende reeks met maar liefst 12 penalty's trok HBSV uiteindelijk aan het langste eind (4-3) en werd toernooiwinnaar.

 

Team 2 van JO13-1 was op papier even sterk als team 1, maar had veel pech dit toernooi. Dit team eindigde als derde in poule A na nederlagen tegen United 1 (0-1) en ZSV (0-4) en een overwinning op Venray (1-0). De wedstrijd om de vijfde en zesde plaats tegen SSS'18 eindigde in 2-2 maar de tegenstander uit Overloon was iets beter in de strafschoppenserie.