In Memoriam - Noud van de Vinne 

Beste HBSV’ers,

 

Deze woensdag bereikte ons het droevige nieuws dat Noud van de Vinne plots op 65 jarige leeftijd is overleden. Noud, net als zijn vrouw Annie en dochters Kim en Claire in bezit van een groot korfbal en verenigingshart, heeft jarenlang een belangrijke bijdrage geleverd aan onze vereniging.

Eerst bij KCHB en later bij HBSV heeft Noud vele jeugdteams, maar ook wel senioren teams, getraind en gecoached. Daarnaast heeft hij 20 jaar als bondsscheidsrechter vele wedstrijden gefloten.

Noud was altijd te porren voor het bezoeken van training- en talentenevenementen en was een veelvuldig bezoeker van de korfbal finales in Eindhoven.

Enkele jaren geleden besloot Noud dat het tijd was voor andere prioriteiten in zijn leven. Hij wilde gaan genieten van wat meer vrije tijd en zijn kleinkinderen. Iets wat wij hem natuurlijk van harte gunden. Hij sloot daarom zijn activiteiten bij HBSV af.

Noud stond inmiddels vlak voor zijn welverdiende pensioen. Door een hartaanval heeft dit niet zo mogen zijn.

 

Namens de leden en het bestuur van HBSV wens ik zijn vrouw Annie, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 

Remco de Groot,

 

Secretaris afdeling Korfbal