HBSV1 en HBSV2 beide koploper in competitie!!! 

Dat de selectie een puike prestatie neer aan het zetten is, moge wel duidelijk zijn aan de stand. Het is in de historie van HBSV nog nooit voorgekomen dat zowel HBSV1 als HBSV2 tot aan de winterstop lijstaanvoerder zijn in hun competitie!

HBSV1 is koploper in de 4e klasse E met 28 punten uit 11 wedstrijden, met 33 doelpunten voor en 9 doelpunten tegen.

HBSV2 is ongeslagen koploper zonder puntverlies in reserve 4e klasse H met 33 punten uit 11 wedstrijden, met 50 doelpunten voor en 11 doelpunten tegen. Directe concurrenten voor het kampioenschap zijn VCH2 en Bieslo2 met beide 25 punten uit 11 wedstrijden.

Citaat trainer HBSV1 Tim Nabben; we zijn als selectie zeer goed door de 1e competitiehelft heengekomen. HBSV2 staat bovenaan en HBSV1 zal waarschijnlijk met de minste verliespunten de winterstop ingaan. Ik ben erg tevreden over de beleving binnen de selectie waar de sfeer op dit moment zeer goed is onderling. Een goede start na de winterstop zal bepalend zijn voor de rest van het seizoen. De club leeft, dat merk je aan spelers, maar zeker ook aan de toeschouwers.

Citaat trainer HBSV2 Huub Joosten; “er hangt een zeer goede sfeer en iedereen is gebrand om te winnen. Daarnaast zit er nog zeer veel rek in de spelersgroep qua voetbalkwaliteiten, wat een mooie toekomst voor selectie HBSV kan betekenen”.

Citaat leiderHBSV2 Geert van Diepen alias “Angelotti”; “de competitie is nog lang, maar als we zo door kunnen gaan, met tevens een goede start na de winterstop staat er iets moois te gebeuren”.

Citaat voorzitter voetbal John Walda; “het is mooi om te zien hoe een selectiegroep met voetbal potentie kan groeien op voetbal gebied , maar zeker ook in omgang met elkaar en daarbij behorende sfeer. Dit verdient een groot compliment, ook naar het kader toe!”