HBSV versterkt technisch orgaan met Guido Budziak 

HBSV versterkt technisch orgaan met Guido Budziak

Afgelopen tijd is de technische commissie van HBSV vooral bezig geweest met het vormgeven en waarborgen van continuïteit, stabiliteit en kwaliteit binnen afdeling voetbal. Met trots kunnen we dan ook mededelen dat we deze factoren kracht gaan bijzetten door de versterking van Guido Budziak binnen de technische commissie van HBSV.

Guido is onder andere actief geweest als keeper bij PSV, Top Oss, Roda JC (teamgenoot Ken Leemans), Fortuna Sittard en SV Deurne. Bij deze laatste club heeft Guido nog een aantal jaren als technisch manager gefungeerd.

Voor HBSV is het belangrijk dat iedereen plezier beleeft in voetbal met ieder op zijn eigen niveau.Voor HBSV is dit niet alleen het overdragen van kennis en kunde, maar heb je te maken met een prestatieve en recreatieve groep. Guido zal zich gaan bezig houden met de ondersteuning van nieuwe Hoofd jeugdopleidingen Ken Leemans met als aandachtspunt de voetbalontwikkeling van de recreatieve teams.

Wij wensen Guido veel succes als lid van de technische commissie voetbal en zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.