HBSV Kleding nieuws 

Beste HBSV leden,

Helaas duurt het opstarten van de nieuwe kledinglijn langer dan gepland. Masita doet er alles aan om op korte termijn te leveren aan Sport2000 Venlo.

De webshop van Masita geeft aan dat er voorraad is van alle kleding, helaas is dat met betrekking tot de wedstrijd kousen en het wedstrijd shirt niet het geval.

De afgesproken planning is als volgt:

•Trainingskleding en de wedstrijd short zijn te bestellen via de webshop en inmiddels binnen 2 werkdagen beschikbaar bij Sport2000 Venlo.

•Het wedstrijdshirt is te bestellen via de webshop, echter pas vanaf vrijdag 16 of zaterdag 17 september beschikbaar bij Sport2000 Venlo.

•Wedstrijdkousen zijn te bestellen via de webshop, echter pas in de week van 20 september beschikbaar bij Sport2000Venlo

Masita doet thans haar uiterste best de leverdata van het shirt en de kousen alsnog te versnellen.

 

Nadat de eerste leveringen door Masita hebben plaatsgevonden, zal Masita vervolgorders produceren om daarmee Sport2000 Venlo te voorzien van een bredere voorraad in de winkel in Venlo. Daar zal de HBSV kleding dan ook gepresenteerd worden, de kleding kan ter plaatse worden gepast en direct worden gekocht (inclusief eventuele bedrukking als het HBSV-logo).