HBSV JO9-1 winnaar talententoernooi 

H.B.S.V. JO9-1 winnaar Talententoernooi district Zuid II

 

H.B.S.V. JO9-1 is glansrijk en ongeslagen winnaar geworden van het Talententoernooi bij JVC Cuijk in District Zuid II. Na wat aanpassingen in het wedstrijdschema doordat 1 team niet aanwezig was konden we beginnen met het toernooi. We speelden nu 2x tegen dezelfde tegenstander hierdoor.

We begonnen tegen F.C. Engelen uit Den Bosch. Deze wedstrijd werd met maar liefst 8-0 gewonnen en de toon van het toernooi was gezet. De 2e en 3e wedstrijd speelden we tegen Vitesse ’08 uit Gennip. Na een moeizaam begin door een uitstekende keeper van Vitesse kwamen we 2-0. Stan onze keeper wist de 2-1 te voorkomen en de aansluitingstreffer bleef hierdoor uit. Uiteindelijk liepen we uit naar een 4-0 overwinning. De 2e wedstrijd tegen Vitesse was lastiger. Ze wilden de nederlaag rechtzetten uiteraard. En dat gebeurde in het begin door een fel Vitesse. Een afstandsschot zorgde voor een 0-1 achterstand. Maar onze jongens vochten terug en wisten op het laatst zelfs met 2-1 te winnen. Hierdoor was de laatste wedstrijd een formaliteit tegen wederom Engelen. Maar ze wilden het toernooi in stijl afsluiten wat ze dan ook deden met een klinkende 7-0 overwinning. Ook hier hield Mischa onze keeper zijn doel schoon. De kers op de taart werd gegeven door Giulio die met een halve omhaal de 3-0 scoorde. De toernooizege was en feit.

Onze achterhoede met Quinn en Giulio stond vandaag als een huis. Joey heerste op het middenveld en Mik en Juup scoorden er op los voorin. Stan en Mischa keepte vandaag en we kregen maar 1 goal tegen. Ook als ze voetbalden stonden ze hun mannetje voorin en achterin.

Door deze overwinning hebben we ons geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap 20 juni in Harderwijk. We willen onze gastspelers Juup & Quinn en gasttrainer Maarten bedanken voor het uithelpen deze dag en uiteraard zijn zij van harte welkom om mee naar Harderwijk te gaan. Ook bedanken we de ouders, opa’s en oma’s die ondanks het ietwat koude weer de weg naar Cuijk hadden gevonden.

 

Groeten trainers & leiders H.B.S.V. JO9-1