HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen 

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen

 

HBSV JO-13-1 is zaterdag, na een 1-6 overwinning in en tegen Sittard, ongeslagen najaarskampioen geworden in de eerste klasse. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen door de C-jeugd van de Hout-Blerickse vereniging.

 

De voorsprong op de nummer-2 Reuver is met nog één wedstrijd te gaan twee punten. Maar omdat de concurrent uit Reuver dit weekend al haar laatste wedstrijd speelde is HBSV niet meer in te halen.

 

Direct na de wedstrijd in Sittard werd er samen met de de meegereisde aanhang al een feestje gevierd op het veld en later in het kleedlokaal en zelfs in de kantine in Sittard. Het echte feest barstte aan het eind van de middag los op het eigen sportpark. In de kantine van HBSV werden de spelers en leiders van JO13-1 onthaald als echte kampioenen. Hoofd Jeugdopleidingen Ken Leemans reikte hier de kampioensschaal uit aan het team.

 

De overmacht van HBSV werd ook uitgedrukt in een doelsaldo van plus 34. Er werd al 40 gescoord en het team kreeg slechts 6 tegentreffers. De kans is groot dat deze cijfers nog beter uitvallen omdat de ploeg komende zaterdag in de laatste wedstrijd op bezoek moet bij hekkensluiter IVO.

 

HBSV JO13-1 hoopt de mooie prestaties in het nieuwe jaar een vervolg te kunnen geven in de hoofdklasse.

 

HBSV JO13-1 bestaat uit: Ivan, Adam, Tijn, John-Lloyd, Glenn, Siem, Bram B., Tygo, Davy, Finn, Chiem, Stan, Alec, Bram L., Maik en Erik.

Trainers/leiders: Gyan, Frank en Gerard.