HBSV JO11-1 vierde in districtsfinale winterzaalvoetbal 

HBSV JO11-1 heeft de competitie in het winterzaalvoetbal afgesloten op een mooie vierde plaats. De jeugdige talenten van de Hout-Blerickse club namen zaterdag 24 februari in Nederweert de beker van de KNVB in ontvangst.

JO11-1 had zich de afgelopen weken via de voorronde en regiofinale geplaatst voor de districtsfinale van het district Zuid 2 in Sportcentrum Nederweert. Ze moesten het daarin opnemen tegen Schijndel/DE WIT, Helden en Sporting Heerlen. Voor het team was het bereiken van de finale al een hele prestatie. Geheel in de stijl van VVV-Venlo dit seizoen liet HBSV JO11-1 echter zien dat je met passie, inzet en strijd een heel eind komt tegen betere tegenstanders. De pupillen van trainer Rob Leeuw en assistenten Roger Thomassen en Gerard Pansier werden niet een keer weggespeeld en verdienden zeker tegen Schijndel en Sporting Heerlen een punt. Helaas zat dat er niet in, maar met opgeheven hoofd werd de beker voor de vierde plaatst in ontvangst genomen.

JO11-1 bestaat uit: Adham Assbai, Bram Lenders, Chiem Bouten, Davy van Beek, Djon Schattorje, Giel Schouren, Glenn Sneijers, Ivan Jagt, Jessy Schattefor, Maud Thomassen, Tijn den Ouden en Tygo Pansier.