HBSV C1 Najaarskampioen 2015 

Afdeling

Team

Datum

Wedstrijd

Voetbal

HBSV C1

19 december 2015

HBSV C1 – Helden C2

Zaterdag hebben onze jongens van de C1 het najaar-kampioenschap 2de klasse F behaald in de thuiswedstrijd tegen Helden C2.:

De wedstrijd tegen Helden was er eentje die gewonnen moest worden wilden ze het kampioenschap binnen slepen. Zonder Job en Carlo, maar met de hulp van Lars, liet de C1 er vanaf het begin geen twijfel over bestaan wat de bedoeling was: Winnen en kampioen worden!

Helden C2 werd uiteindelijk met 11-0 kansloos gelaten en onze C1 zette hiermee de kroon op een uitstekend seizoen.

Onze jongens hadden een enigszins valse start aan het begin van de competitie: 2-1 verloren uit bij Irene C2. Maar de handen werden uit de mouwen gestoken en er werd flink getraind waarna Rob en Marc de zaken, en onze jongens, snel op een rijtje staan. De uitslagen van de daarop volgende wedstrijden liegen er dan ook niet om:

HBSV C1 – VCH C1: 8-0

GFC’33 C1 - HBSV C1: 0-9

VVV’03 C1 - HBSV C1: 1-6

HBSV C1 – FCV-Venlo C2: 9-1

ST RKDSO/DEV-ARCEN C1 - HBSV C1: 1-4

BLERICK C2G – HBSV C1: 0-7

HBSV C1 – Baarlo C1: 7-1

HBSV C1 – Helden C2: 11-0

 

De verdediging stond als een huis. Hoewel onze jongens achterin toch ook vaak op moesten opboksen tegen tegenstanders die groter en steviger waren, lieten ze zich niet aan de kant zetten en waren ze hen (bijna) altijd de baas, te slim af en behielden ze de rust. En als de tegenstander toch nog een gaatje wist te vinden dan stond daar natuurlijk noch altijd onze goalie.

Ook op het middenveld werden stevige duels uitgevochten, maar met name door goed voetbal en goed overzicht werd de tegenstander afgetroefd en konden zij onze voorwaartsen richting het doel sturen.

Voorin hadden we uiteindelijk toch wel wat kracht en snelheid om de geboden kansen af te ronden en onze aanvallers en middenvelders in scoringspositie te brengen.

Dit allemaal samen resulteerde dan ook in 62 goals en slechts 6 tegendoelpunten

Max, Jordi, Amar, Rick, Xander, Job, Gyan, Juul, Carlo, Nick, Quinn, Cas, Bart en Rik: Hartelijk gefeliciteerd!!