HBSV C1 kampioen najaarscompetitie! 

Afgelopen woensdag had het tegen Roka kunnen gebeuren. Bij winst was onze C1 kampioen van de najaarscompetitie. Dit werd een superspannende, enerverende wedstrijd tegen een hele goede tegenstander welke geëindigd is in 2 - 2. Na de 1-1 tegen Melderslo van vorige week wederom geen korfbal uitslag. Deze week was er echter sprake van een wedstrijd waar volop beweiging was, waar dat vorige week een stuk minder was.

In de eerste helft ging het geheel gelijk op met gelijke kansen aan beide kanten. Met volop vaart in het spel van beide kanten. Tot 2 keer kwam HBSV op achterstand. In eerste instantie werd dit goed gemaakt door Joy. In tweede instantie door Veerle. Je zag dat Roka iets makkelijker korfbalde en de vrije dame vond. HBSV was beter in staat om de doorbraak te maken en het spel voor de korf op te zetten.

De tweede helft zette Roka volop druk. Verdedigde voor, stond klaar om voor de steun te komen in geval die aangespeeld dreigde te worden en zette ons geheel vast bij het uitbrengen, gokkende op de fout wat dan ook geregeld gebeurde. HBSV kwam er dan ook nog maar weinig uit.

De tijd was echter in het voordeel van ons. Een gelijkspel was zeker niet voldoende voor Roka terwijl wij er misschien op basis van doelsaldo wel genoeg aan hadden.

Na het laatste fluitsignaal zat er nog maar één ding op: wachten op wat Melderslo zou gaan doen tegen Oxalis. Melderslo moest met minimaal 5 doelpunten verschil winnen om ons te paseren op de ranglijst. Iets waar we deze ploeg zeer goed toe in staat achten.

Vanmiddag om 14:00 kwam de uitslag. Melderslo heeft het gat niet kunnen dichten. Onze C1 is daarmee voor de tweede maal achter elkaar kampioen.

Geweldige prestatie welke ze samen zeker nog gaan vieren. Maar nu eerst de herstvakantie.