HBSV A1 - Lottum A1 

Uitslag 4 - 11 

We beginnen met Michelle, Frauke, Judith en Anniko in de aanval en in de verdediging staan dus Lisanne, Naomi, Iris en Yasmin.

Anniko begint met de bal, helaas gaat de aanval iets te traag en pakt Lottum de bal er zo tussenuit. Na 2 aanvallen voor Lottum speelt HBSV de bal terug naar eigen aanvalsvak. Judith waagt een schotje, welke verdedigt wordt. Snel mag Lottum weer aanvallen, maar weer loopt dit nergens op uit. Met Frauke in de vang en Anniko in de steun zet HBSV een aanval op, helaas niet goed genoeg. Wissels van functie in het vak, een schot van Anniko gaat over. Michelle loopt door voor een doorloopbal maar helaas net te kort. In de aanval van Lottum wordt een afstandsschot geprobeerd, hieruit volgt de 0-1. Anniko en Frauke zetten samen een aanval op, Frauke geeft de bal mooi mee aan haar maar helaas net niet goedgenoeg. Lottum weer aan de aanval, het ene afstandsschot na het andere maar algauw pakt Lisanne de bal in de vang en gooit ze hem meteen door naar Anniko. Hierna probeert ze bijna vanaf de middellijn een schot en ontzettend zuiver valt deze door de mand. 2-0. Lottum probeert te aanvallen, algauw komt de bal weer bij ons terecht. Een schot van Iris wordt afgevangen door Lisanne en met een kleine kans gooit ze de bal erin, helaas wordt het doelpunt afgefloten en blijft het 2-0.

Naomi en Yasmin hebben hun plaatsje onder de korf gevonden, maar helaas wordt een andere kans weer afgefloten. In de verdediging krijg thet meisje van Frauke voetbal, bal voor HBSV. Nadat de bal, na weer een aanval voor Lottum, bij HBSV in het vak komt, volgen er twee mooie kansen voor Lisanne en Iris van afstand, welke net niet goed genoeg zijn. In de aanval van Lottum let Michelle goed op en pakt de bal ertussnuit, tijd voor HBSV om weer te aanvallen. Na een heleboel gecross moet HBSV zich focussen om te verdedigen. Een schot van ver wordt erin gegooid, 1-2. Yasmin en Lisanne spelen zich allebei vrij, Lisanne is degene die een afstandschot erin gooit. 2-2 en weer een vakwissel. Lisanne let goed op en verdedigt precies op het juiste moment een doorloopbal. Enkele kansjes voor HBSV volgen, echter is het Lottum die weer scoort en daarmee 2-3 maakt. Frauke pakt haar plek in de steun en heeft, met een beetje hulp van de zijkant, goed overzicht. Michelle staat mooi vrij en neemt rustig haar schot, dat op de korf stuit. Weer een korte aanval voor Lottum, enkele kansen voor HBSV en vanuit de vang maakt Michelle de 3-3 vanachter de korf.

Na een wissel in de verdediging tussen de meisjes van Anniko en Michelle maakt het meisje van Anniko een zuiver afstandschot waarmee de 3-4 vaststaat. In de aanval van HBSV wordt weer een doorloopbal afgefloten voor verdedigd, gelukkig let Judith goed op in de verdediging en speelt de bal naar het aanvalsvak,w aarbij Yasmin een strafworp krijgt en hem zelf ook verzilvert. 4-4. In de verdediging wordt fel gespeeld en Lisanne tikt hem weg. Helaas is de aanval die hierop volgt van korte duur en maakt Lottum als reactie een doorloopbal. 4-5. Anniko probeert weer haar afstand en helaas net te kort, ze probeert hem af te vangen wat net niet lukt. Weer wordt er goed opgelet, de bal voor HBSV met weer een kans voor Anniko, maar niet genoeg. Lottum probeert in hun aanval HBSV in hun val te laten trappen, gelukkig zijn de dames van HBSV geconcentreerd genoeg om in het spel te blijven. Een doorloopbal van Judith in het aanvalsvak stuit twee keer op de korf.

Met nog 5 minuten op de klok en 4-6 op het scorebord mag HBSV weer aanvallen, er werd weer gefloten voor verdedigd, waarover te discussieren valt. In de aanval van Lottum vangt Anniko de bal mooi af en HBSV mag weer gaan proberen te scoren. Helaas net niet genoeg en Lottum schiet weer in het eigen aanvalsvak, gelukkig staat Anniko daar in de vang en ze pakt de bal er mooi tussenuit. Yasmin pakt haar afstandschot, welke ze straks met iets meer kracht moet nemen. Lottum speelt weer in de aanval en een nieuw afstandschot gaat erin, 4-7. De laatste minuut en HBSV mag aanvallen, en in de laatste halve minuut een wissel. Dit was ook de laatste actie voor de eerste helft.

Weer dertig minuten staan klaar op het bord, Lottum begint met aanvallen. Bijna een hele minuut houden ze de bal, hierna is het weer aan HBSV om aan te vallen. Naomi opent hun aanval met een schot. Hierna gaat ze in de steun, helaas lukt het niet om door te breken. Na een minuutje aanvallen mag Lottum weer aan de slag. Imme stapt ondertussen op van de bank en gaat zich warmlopen. Een kleine kans vanuit de vang wordt verzilverd in de aanval van Lottum, 4-8 staat het inmiddels. De bal wordt in de vang van HBSV in de handen van de tegenstander getikt, gelukkig komt er geen echte aanval voor Lottum. Even een aanval voor HBSV, weer eentje voor Lottum en uiteindelijk mag HBSV weer aan de sla gmet de bal. Anniko heeft een mooie kans van een verre afstand, maar mist. Kort hierna valt de bal via een doorloopbal erin, 4-9.

De aanval voor HBSV is niet erg succesvol, daar tegenover staat dat de aanval voor Lottum ook van korte duur is. Frauke staat erg mooi vrij maar de bal is net te kort, Lottum weer aan het aanvallen. Nadat Lisanne de bal afvangt wordt een bal van ver gegooid naar het aanvalsvak. Alweer een kans voor onze aanval. Helaas zijn de kansen niet zuiver genoeg en Lottum verovert de bal, die in de aanval komt en Lottum scoort de 4-10 door middel van een afstandschot. HBSV komt weer in de aanval, maar de dame van Anniko springt er telkens slim tussen. Lottum komt weer in de aanval, en na enkele keren de korf te missen, scoren ze dmv een kleine kans de 4-11. HBSV krijgt nog enkele kansen, maar komt niet meer aan scoren toe waardoor de 4-11 meteen de einduitslag is.