HBSV 6 wint prijs!!! 

HBSV 6 wint prijs tijdens ‘Champions League van de Kelderklasse’ in Oldenzaal.

 

Sportpark de Thij in Oldenzaal was op zaterdag 15 juni ’19 voor de 10e keer het decor van de ultieme seizoensfinale van de Kelderklasse. Maar liefst 21 ploegen uit heel Nederland en Duitsland namen deel aan de ‘Champions League van de Kelderklasse’.

 

Na een gezellige feestavond op vrijdag zat het clubhuis van VV Oldenzaal bomvol door de traditionele loting. HBSV 6 kwam helaas in de ‘poule des doods’ terecht, welke bestond uit o.a. voormalig profclub WVV Wageningen 2, Sporting Andijk 3, KVV Quick’20 3, VV Oldenzaal 2, het Duitse Union Lohne 5 en titelfavoriet ZVV De Esch 2. Met enkele teams spelend in de 3e klasse was het inderdaad de poule des doods

 

Ondanks de zware loting wist HBSV 6 een 4e plaats in de poule te behalen. Dit was helaas net niet genoeg om de knock-outfases te bereiken. Desondanks werd er wel indruk gemaakt op de toernooicommissie; HBSV 6 met de Fair Play Award aan de haal!

 

Het toernooi werd afgesloten met een gezellige feestavond waar de nodige glazen Grolsch (we waren natuurlijk in Twente) gedronken werden. Al met al een mooie afsluiting van het seizoen!