Geslaagde Family Day bij HBSV! 

 

Zaterdag 17 augustus vond de jaarlijkse open dag (Family Day) plaats bij HBSV. Een dag die bestemd is voor huidige leden maar zeker ook voor potentiële nieuwe leden die aan het voetbal of korfbal willen proeven.

Nieuwe leden hebben we dan ook zeker mogen begroeten deze dag!

De Family day werd afgetrapt door de afdeling korfbal waar de jeugdspeelsters zich na een warming up konden uitleven op verschillende spelen en een heuse stormbaan.Bij een korfbal dag horen natuurlijk ook een paar korfbal partijen. Hierbij konden de kleineren het eens opnemen tegen de groteren en eens ervaren wat het verschil is en wat ze allemaal nog konden leren.

 

Bij de afdeling voetbal werd een hutspottoernooi georganiseerd waarbij de jeugdspelers in gemixte teams de strijd met elkaar aangingen. De deelnemers lieten merken dat ze lang genoeg vakantie hadden gehad en vol energie het nieuwe seizoen tegemoet gaan. Dit bleek ook uit de partijtjes tegen de ouders en leiders, waarbij de ouders en leiders geen minuut aan de overwinning konden ruiken.

Na afloop werden de winnaars bekend gemaakt en werden alle deelnemers nog in het zonnetje gezet met een welverdiende medaille. Met als gevolg veel blije gezichten en mooie foto’s voor de ouders!

Alle deelnemers, leiders en ouders, bedankt voor jullie komst en maak er een mooi seizoen van!