Geslaagde editie zaalvoetbaltoernooi HBSV 

Vrijdag 29 december vond het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van HBSV weer plaats in sporthal de Berckt. Teams als FC Barcelona, Real Madrid, Ajax, PSV, maar ook Telstar en FC Oss gingen de strijd met elkaar aan. De dag begon met een toernooitje tussen de mini’s en de JO-8 / JO-9 spelers. Hierbij kroonden FC Barcelona en Juventus zich tot winnaars van het toernooi. Uiteindelijk gingen alle deelnemende spelers en speelsters van deze leeftijdscategorie vol trots met een medaille terug naar huis!

De dag werd vervolgd met toernooitjes tussen de JO-11 en JO-13 spelers. Ook hier was weer genoeg talent te bewonderen en vanaf de zijkant werd er volop genoten van de inzet van de spelers. Bij de JO-11 werd de 1e prijs binnengesleept door Ajax en bij de JO-13 door Manchester City.

Tot slot lieten de spelers van de JO-15, JO-17 en JO-19 nog hun kwaliteiten zien aan de supporters die aanwezig waren. Ook bij de wat oudere spelers ging het er nog zeer fanatiek aan toe en wilde iedereen het jaar 2017 met een overwinning afsluiten. Uiteindelijk gingen Telstar en wederom Ajax er met de winst van door.

De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie met ruim 140 deelnemers. Wij hebben genoten van de inzet die we gezien hebben en hopen dat alle spelers en ouders ook genoten hebben van deze dag. Alle leiders/ouders die op welke manier dan ook hebben geholpen deze dag tot een succes te brengen willen wij enorm bedanken!

Een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!