Geslaagd Kersttoernooi 2019! 

Maandag 30 december was het weer zover, het jaarlijkse kersttoernooi voor de voetbaljeugd van HBSV. Ook dit jaar weer een mooie opkomst, zeker bij de jongste jeugd. Om 12.30 uur werd er afgetrapt met een toernooi tussen de mini's en JO8 en een toernooi tussen de JO9 spelers. Heerlijk om zoveel enthousiasme en inzet te zien bij de spelers! Bij de mini's en JO8 ging Bayern München er met de 1e plaats vandoor, bij de JO9 wist Feyenoord de winst binnen te slepen. Na de jongste jeugdspelers waren de JO10, JO11, JO12 en JO13 aan de beurt. Ook deze spelers lieten er geen gras over groeien en gingen de strijd aan voor 1e plek op het toernooi. Een spannende strijd, die net zoals bij de mini's, JO8 en JO9 werd afgesloten met een prijsuitreiking met welverdiende bekers voor de winnaars en medailles voor alle spelers. Het kersttoernooi werd afgesloten met een toernooi voor de JO17 en JO19 spelers. Iets minder animo dan bij de jongste spelers, maar de strijd was er zeker niet minder om! Ook hier was het weer genieten van de inzet en techniek van de voetballers.

 

Wij danken alle aanwezige spelers, leiders en ouders voor hun inzet en enthousiasme. Wij zien jullie graag terug bij de volgende activiteit voor de jeugd, het After Season Event. Over de datum én de inhoud van dit evenement worden jullie later geïnformeerd!

 

Tot slot willen we nog enkele gevonden voorwerpen onder de aandacht brengen. Zie hiervoor de bijgevoegde foto. Mocht jij een van deze spullen zijn vergeten afgelopen maandag, neem dan even contact op met Jordy Goertz: jordygoertz@live.nl. Als de spullen niet zijn opgehaald zodra het seizoen weer van start gaat, zullen deze spullen bij de gevonden voorwerpen in de kantine van HBSV komen te liggen.

 

Evenementen commissie HBSV