Gazelle C1 - HBSV C1 

Uitslag 3 - 6 

Nadat HBSV in de eerste helft achter de feiten aanliep 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3 begint HBSV de 2e helft in een goede flow. Binnen enkele minuten is het Sophie die met een uitwijkbal het keer doet tijden in het voordeel van HBSV waarmee we voor het eerst op voorsprong komen. 3-4

Gazelle doet zijn best de korf te vinden maar HBSV heeft een sterke verdediging staan waardoor HBSV balbezit krijgt na een “verdedigde” bal. Helaas raken we de bal in de aanval snel kwijt en komt Gazelle weer in de aanval.

Naar verwachting krijgt Gazelle geen scoringskans, maar wederom verliest HBSV snel de bal. Nu is het echter ook Gazelle die de bal snel verliest en HBSV ziet in de persoon van Evy de kans verder uit te lopen. Met een bovenhands schotje staat HBSV met nog 15 minuten spelen op 3-5.

Gazelle raakt weer snel de bal kwijt in de aanval en HBSV komt weer in de aanval. Silke krijgt tot 3 kansen in de vorm van een doorloopbal en 2 keer een herkansing maar staat te dicht op de paal. Gazelle in de aanval, maar weer is de HBSV verdediging alert.

De volgende 8 minuten, zijn eigenlijk van hetzelfde laken een pak, de bal blijft van vak verwisselen en beide teams komen amper aan scoren toe, totdat Joy mooi word aangespeeld en middels een doorloopbal de 3 punten verschil vastlegt, 3-6 wat tevens de eindscore is.