Finale LK Latje Trap in de Koel 

Finale LK Latje Trap in Stadion de Koel!

 

Beste HBSV leden,

 

Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat L1 op bezoek was in Hout-Blerick voor de voorronde van het LK Latje Trap 2019. Van de vele deelnemers hebben uiteindelijk vijf personen de finaledag van het toernooi weten te halen, een finaledag die op 14 september plaats gaat vinden in Covebo Stadion – de Koel – te Venlo.

 

Omdat L1 ons dankbaar is voor de gastvrijheid tijdens de voorronde, doet L1 onze club een leuk aanbod. Want hoe mooi is het als onze lokale helden tijdens de halve finale en finale gesteund worden door familie, vrienden en verenigingsleden? Misschien geeft dat de finalisten van HBSV wel een extra steuntje in de rug om goed te presteren en misschien mag een van hen zich dan wel officieel Limburgs Kampioen Latje Trap 2019 noemen.

 

Daarom krijgen alle leden van HBSV de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief van €10.- per persoon (normaal €21,-) de wedstrijd VVV-Venlo – FC Groningen bij te wonen op 14 september 2019 om 19.45 uur.

 

Het enige dat je moet doen is uiterlijk donderdag 29 augustus je voor- en achternaam (of van meerdere personen) doorgeven aan Jordy Goertz van HBSV via jordygoertz@live.nl.

 

Hopelijk tot ziens in Stadion de Koel op zaterdag 14 september!