Fijne Feestdagen! 

Ook al doet de temperatuur de afgelopen weken anders vermoeden, komen de feestdagen toch alweer met rasse schreden op ons af. Traditioneel een tijd om zowel achter- als vooruit te kijken.

Terugkijkend kunnen we niet anders concluderen dat we op veel vlakken goed op koers liggen. In de basis staan we er financieel stabiel voor en ook de uitvoering van ons beleidsplan loopt zoals verwacht. Een beeld dat op de afgelopen jaarvergadering werd bevestigd. Sportief is er al helemaal geen reden tot klagen, met zowel bij de afdeling voetbal als korfbal nog volop titelkansen.

Het zit misschien niet in het DNA van onze club, maar ik denk dat we met zijn alle trots mogen zijn op hoe we er als club voorstaan. Het is zaak om hierin niet te verslappen de aandacht te houden op de plannen die we hebben en doelen die we willen realiseren. In sport heb je namelijk ook niet de luxe om even rustig aan te doen als je er goed voor staat. Als je kampioen wil worden zal je elke wedstrijd aan de bak moeten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ons dit gaat lukken. Aan de inzet en betrokkenheid van onze vrijwilligers zal het niet liggen.

Maar in de sport is het ook belangrijk om rustmomenten in te bouwen om op andere momenten te kunnen pieken. De feestdagen is bij uitstek zo’n rustmoment waar je loskomt van de beslommeringen van alle dag. Geniet dan ook van deze periode en maak het hoofd leeg zodat we er in het nieuwe jaar weer met zijn alle volop tegenaan kunnen.

Ik wens, namens het bestuur, dan ook alle leden, vrijwilligers en betrokkenen van HBSV mooie kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. We zien elkaar weer bij het HBSV Gala op zaterdag 2 januari.

René Sanders

Algemeen voorzitter HBSV