HBSV Family Day - 18 Augustus 

Zaterdag 18 Augustus is het weer zover, de jaarlijkse Family Day van HBSV! Gedurende deze dag vinden er verschillende activiteiten plaats van zowel de afdeling voetbal als de afdeling korfbal. Een dag vol plezier en gezelligheid waar natuurlijk iedereen welkom is om mee te doen of om te komen kijken naar de talenten van HBSV! Natuurlijk is er veel voetbal en korfbal, maar ook voor kinderen die hier niet direct van houden zijn er voldoende andere sport- en spelactiviteiten op het sportpark. Dus neem vooral die broertjes, zusje, vriendinnetjes en vriendjes mee.

Kangoeroe Klup 

HBSV brengt voor het tweede jaar de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup is de allerleukste klup voor meisjes en jongens van 3 tot en met 6 jaar voor wie teamsporten nog een brug te ver zijn. Samen met kangoeroevriendjes Scoro, Jumper, Spurt en Funnie doen ze leuke (bal) spelletjes en beleven ze de mooiste avonturen.

Vanaf 10:30 mogen alle kinderen meedoen en kennis maken met de Kangoeroe Klup. Let op: We houden een kleuractie waarmee de kinderen een leuke prijs kunnen verdienen. Kijk op >http://www.hbsv.nl/kleuractie voor meer informatie.

Korfbal Clinic 

Voor de jeugd luiden we het nieuwe seizoen in met een muzikale warming up, aangepaste training en natuurlijk aansluitend partijtjes. Voor de jeugdleden de kans om hun vaardigheden te laten zien. Voor vriendinnetjes, vriendjes maar ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s een kans om te komen kijken - of nog beter, om eens mee te doen en zelf te ervaren hoe lastig maar ook leuk korfbal kan zijn.

De korfbal Clinic begint om 10:30

Total Soccer Method Voetbal Clinics + Voetvolleytoernooi 

De jongste jeugd van HBSV zal een clinic aangeboden krijgen door Total Soccer Method (TSM). De clinics zullen plaatsvinden van 12.00 – 16.00 uur en worden gehouden voor de mini’s tot en met de JO 15. Het schema van de clinics ziet er als volgt uit:

Groep 1 (mini’s, JO 8, JO 9) 12.00-13.00u

Groep 2 (JO 11) 13.15-14.30u

Groep 3 (JO 13 en JO 15) 14.45-16.00u

De jeugdleden krijgen via de leiders nog te horen hoe laat ze die zaterdag precies aanwezig moeten zijn.

Na afloop van de clinics zal er nog een voetvolley toernooi plaatsvinden voor de JO 17 en JO 19. Dit toernooi start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Na afloop is iedereen nog welkom in de kantine voor een drankje.

Ben jij nog geen lid van HBSV maar ben je wel geïnteresseerd in een potje voetbal? Kom dan gerust bij ons langs op 18 Augustus en trap lekker een balletje mee!