Family Day 2019 

Na de vakantieperiode gaat het sportseizoen eindelijk weer beginnen. De voetballende en korfballende jeugd van HBSV trappen het seizoen traditioneel af met de Family Day (open dag).

Dit jaar vindt de Family Day plaats op zaterdag 17 augustus.

Ook vrienden/broertjes/zusjes die nog géén lid zijn van HBSV maar dit wellicht wel willen worden, zijn welkom en mogen die dag aan het hutspottoernooi deelnemen om op deze manier aan het voetbal en/of korfbal te ‘proeven’. Zij zullen dan op de dag zelf bij een team ingedeeld worden.

Wij zien zowel de spelers als ouders/familie/vrienden graag terug op de Family Day bij HBSV.

Voor degenen die (even) niet kunnen voetballen/korfballen, hebben we een toffe stormbaan geregeld: de Castle Stormbaan!

Tot ziens bij HBSV!

Afdeling korfbal 

De afdeling korfbal begint haar programma om 10:30.

In het programma zijn opgenomen verschillende (korfbal) spellen en natuurlijk ook wedstrijdjes. En als er voldoende ouders met lef zijn komt er ook nog een ouder-kind wedstrijd.

Afdeling voetbal 

We hebben ervoor gekozen om het hutspottoernooi terug te laten keren. Alle jeugdspelers gaan in gemixte teams (per leeftijdscategorie) de strijd met elkaar aan en uiteindelijk zal één team per leeftijdscategorie er met de 1e prijs vandoor gaan.

De planning voor de Family Day ziet er als volgt uit:

JO-7, JO-8 en JO-9: 11.30 – 13.00 uur

JO-10, JO-11, JO-12 en JO-13: 13.15 – 14.45 uur

JO-17 en JO-19: 15.00 – 16.30 uur

Elk toernooitje per jeugdcategorie (JO-7 t/m JO-13) zal afgesloten worden met een partijtje tussen de jeugdspelers en de ouders/leiders. Dus ouders en leiders, durven jullie de strijd aan te gaan met de jeugd? Kom dan 17 augustus eerst kijken hoe zij het ervan af brengen en neem het vervolgens zelf tegen ze op in een korte partij!

 

De trainers/leiders en spelers zijn reeds geïnformeerd en de eerste aanmeldingen zijn alweer binnen!