De Kangaroe 1 - HBSV 1 

Uitslag 5 - 7 

Voor vandaag was het zaak om de positieve flow van afgelopen zondag vast te houden en de punten mee naar huis te nemen. Na een overwinning als vorige week is het altijd afwachten of het team het ritme vast kan houden.

De dames hebben vandaag zeker niet hun allerbeste spel laten zien en hebben het in de 2e helft weer even ongemeen spanend laten worden. Chantal opende vandaag de score waarop de Kangeroes snel weer aansluiting kregen.

HBSV nam hierop het initiatief volledig in handen en liep uit naar 1-4. Verdedigend hadden we vandaag zeker niet de scherpte als vorige week waardoor de Kangeroes snel weer dichterbij konden komen 3-4. Hierna was het afwisselend stuivertje wisselen waarmee het scenario van de 1e wedstrijd werd herhaald en kwam de Kangeroe terug tot 5-6.

Als laatste wisten we gelukkig nog de bevrijdende 5-7 op het scorebord te toveren en waren de punten binnen.

Onze 2e doelstelling voor vandaag om aan het doelsaldo te werken was dan ook niet geslaagd maar hiervoor kregen we steun uit onverwachte hoek. Tovido wist de Spoordonkse Girls vandaag met 12 -5 te verslaan waardoor het gat op doelsaldo met de Spoordonkse Girls tot 2 is verkleind.

Al bij al een goede inzet vandaag en het winnen van moeilijke wedstrijden waarbij het niet altijd optimaal draait is ook kampioenswaardig. Verder was het vandaag de return van Bo welke toch een behoorlijk aantal maanden in de lappenmand heeft gezeten. Bo heeft vandaag met haar inzet mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen en speelde werkelijk een dijk van een wedstrijd wat een compliment waardig is.

We zijn blij dat ze weer terug is. Hiernaast wil ik toch ook zeker Nadie en Anniko bedanken welke vandaag in een moeilijke wedstrijd goed hun steentje hebben bijgedragen, mooie prestatie meiden.

Nu nog 4 wedstrijden te gaan met nog alle kans op de hoofdprijs!

 

Supporters bedankt voor jullie steun en we zullen deze steun de komende wedstrijden nog keihard nodig hebben.

 

Tot de volgende keer dus!