DAKOS MW2 - HBSV MW1 

Uitslag 20 - 7 

Op een kollige(?) woensdag avond op weg naar someren voor een leuk potje korfbal. Gelukkig kon Eefke mee doen dus we stonden met 10 man sterk. na eerst een rondje op de accomodatie gehuppelt kwam de tegenpartij te voorschijn. de vakindeling werd in het lokaal gemaakt en ready to play korfbal!!

De eerste vijf minuten kregen we al snel 3 doelpunten om de oren. waarvan 2 afstandschoten en 1 vrije worp. vervolgens na wat gebal op en neer knalde Anniko er een mooi schot in 3-1!!. maar vervolgens werd hier door DAKOS antwoord op gegeven met een VERDEDIGDE doorloopbal. Vervolgens helaas weer een schot aan de verkeerde kant verdorie! Dus 6-1. in de aanval kwamen zeker kansen maar helaas verloren we deze door de vang.

Vervolgens vond de tegenpartij het gaet wïer en 7-1. Een prachtige tegenaanval van miss Vera Leeuw zorgde dat er een aanval van DAKOS bespaart werd. BAMM een prachtig schot van Linda en de stand is 7-2. ondanks dat de verdediging steeds beter de hand er boven heeft valt er weer een schot en 8-2. en de 9-2, 10-2.

Jaaa!! daar komt onze kleine speedy (Gwen) en met een doorloopbal maakt ze de 10-3! gevolgt door een schot aan de overkant. Wisselpas. opnieuw 12-3. en BAM schot Vera Leeuw! en helaas de andere kant ook dus 13-4.

conclusie uitslag 20-7!!

We hebben ons best gedaan om onze uiterste best te doen! Eefke bedankt voor het mee doen toppie girl

fijne avond verder en proost!

Ondergetekend

DE FEESTCOMMISSSIE DAMES 2