Clubnieuws

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 308 berichten.

Humoristische voorstelling voor ouders en coaches

15 februari 2019

Humoristische voorstelling voor ouders en coaches! Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders, trainers/coaches, leraren, e.d. herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op vrijdagavond 12 april 2019 in Hout-Blerick te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen! In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast! Deze nieuwe voorstelling is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling die in onze regio meermalen te zien was en zeer enthousiast werd ontvangen. De voorstelling op vrijdag 12 april 2019 vindt plaats in de Zalzershaof in Hout-Blerick (Zalzerskampweg 64). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot circa 21.15 uur (zonder pauze). Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de medewerking van de gemeente Venlo is de toegang dit keer slechts €5 (inclusief consumptie)! Let op: vol is vol! Dus bestel je kaartjes snel. Dat kan vanaf nu, via: https://www.chipta.com/tickets/event/18370/pap-doe-normaal/ Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.PapDoeNormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien. Tot vrijdag 12 april! En uh. vraag aan andere ouders, trainers/coaches, leraren, e.d. ook of ze meegaan. Maken we er een gezellige avond van met z’n allen! Samenspel Hout-Blerick.

In Memoriam - Noud van de Vinne

14 februari 2019

HBSV herdenkt een zeer waardevol oud coach, scheidsrechter en trainer.

Sprokkelkaarten

04 januari 2019

2 februari 2019: Sprokkeldag HBSV Na het grote succes van afgelopen jaren, organiseert HBSV wederom een Sprokkeldag, waarbij leuke kortingen bij deelnemende winkeliers kan worden verkregen! HBSV heeft in samenwerking met enkele sponsoren ‘Sprokkelkaarten’ samengesteld waarop 10 interessante kortingsbonnen staan. Met deze bonnen krijgt u korting bij: •Kaashandel TebbenSport 2000 •Albert Heijn Blerick Slagerij Rutten •Wijnhuis Blerick Bloemsierkunst Grubben •Bakkerij Pijpers Marjan Titulaer Catering •Vishandel Sijbers Autowascentrum Combat Of u nu houdt van wijn, kaas, brood, groenten, vlees, vis, of van een bloemetje houdt, bij elke deelnemende ondernemer krijgt u korting met de ‘sprokkelkaart’. Op zaterdagmiddag 2 februari tussen 13.00u en 14.30u komt de jeugd van HBSV in Hout-Blerick aan de deur voor de verkoop van deze kaarten. De kaarten kosten € 3,50 per stuk, of 3 kaarten voor € 10.-. De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van HBSV. Deze sprokkeldag kent alleen winnaars: HBSV, de deelnemende winkeliers en natuurlijk u als koper van de sprokkelkaart, vanwege de vele kortingen! Steun de jeugdafdeling van HBSV en koop op zaterdag 2 februari de sprokkelkaarten zodat deze actie ook dit jaar weer een groot succes wordt! Na zaterdag 2 februari zijn de kaarten nog tot 1 maart verkrijgbaar via pr@hbsv.nl;

HBSV gaat voor rookvrij per 1 januari

18 december 2018

Rookvrije generatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

30 november 2018

Verslag 85ste jaarvergadering HBSV Op vrijdag 23 november vond alweer de 85ste jaarvergadering plaats van HBSV.

Terugblik op het project SEW (Samen Energiek in de Wijk)

27 november 2018

S.E.W. Hout-Blerick kan terugkijken op geslaagde samenwerkingen en beweegactiviteiten S.E.W. staat voor Samen Energiek in de Wijk. Dit is een project dat in 2016 is gestart op basis van een subsidietoekenning van een SportImpuls uit een landelijk programma Vitale Kernen en Buurten. HBSV heeft toetertijd het initiatief genomen voor het verkrijgen van deze subsidie. Na de toekenning heeft de Projectgroep S.E.W. gedurende 2 jaren in Hout-Blerick e.o. in samenwerking met HBSV, Volharding, De Dorpsraad, KVW, De Seniorenvereniging, Basisschool de Springbeek, het Dorpsfiës en een aantal commerciële partners allerlei sport en beweegactiviteiten georganiseerd, zoals 3 beweegevents voor de kinderen van de basisschool De Springbeek, een beweegevent voor de Seniorenvereniging, wandelen met en door senioren, diverse sport- en spelactiviteiten bij de genoemde verenigingen, etc.. En inderdaad, het is gelukt er zijn mooie samenwerkingen ontstaan tussen sport- en andere verenigingen en organisaties en heel belangrijk om meer mensen binnen Hout-Blerick te laten bewegen. Hoewel in veel situaties een terugloop van leden plaatsvindt kan vastgesteld worden dat door middel van het initiatief S.E.W. een toename van het leden aantal heeft plaatsgehad bij HBSV, Volharding, Yoga, Wandelen en niet te vergeten het nog steeds groeiende Bootcamp, elke donderdagavond, thans onder auspiciën van HBSV. Het subsidieproject S.E.W. is per 31 oktober formeel geëindigd, maar de ingezette samenwerkingen en beweegactiviteiten zullen verder worden voortgezet onder de vlag van de samenwerkende verenigingen en met een zgn. helicopterview van de S.E.W. projectgroep. De projectgroep S.E.W. is tijdens de jaarvergadering van HBSV in het zonnetje gezet en bedankt voor haar inspanningen en de bereikte resultaten.

De week van respect

07 november 2018

Het is “De Week van Respect”! In de week van 5 t/m 11 november is er een initiatief dat diversiteit en respect wil uitlichten bij verenigingen. En wij als vereniging willen hier natuurlijk een steentje aan bijdragen. Venlo is een regenboog gemeente en wil daarmee kenbaar maken dat in Venlo iedereen zichzelf moet kunnen zijn, ongeacht afkomst, uiterlijk, achtergrond of seksuele voorkeur. Binnen de sport voelen jongeren zich helaas nog niet altijd veilig genoeg om echt zichzelf te zijn uit angst voor weerstand van hun omgeving. In de Week van Respect worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarmee (seksuele) diversiteit onder de aandacht wordt gebracht binnen sportverenigingen in Venlo. Doe jij mee en geef jij de sport in Venlo een kleur? Zaterdag 10 November wappert de regenboogvlag bij HBSV en staan we met de JO17-1 stil bij diversiteit in de sport. Ze spelen hun wedstrijd met regenboog aanvoerdersbanden en trappen ze af met een regenboogbal.

Algemene ledenvergadering HBSV 2018

11 oktober 2018

Algemene Ledenvergadering Op 23 december 2018 wordt onze jaarlijkse ledenvergadering gehouden en deze zal starten om 20.30 uur. De agenda en het jaarverslag volgen nog.

Samen Energiek in de wijk!

26 januari 2018

Samen energiek in de wijk organiseert!

Prins Wout met adjudanten Juup en Tom

23 januari 2018

Wout Kersten is dit jaar de jeugdprins van de Poerker. Samen met zijn adjudanten Juup en Tom heersen ze euver de Poerkerplak. En samen natuurlijk met de Raad van Elf. Veelal lid van HBSV!!!