Clubnieuws

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 305 berichten.

Geen paaseierenactie in 2020

23 maart 2020

Helaas hebben wij als vereniging ook de keuze moeten maken om de jaarlijkse Paaseierenactie dit jaar niet door te laten gaan vanwege het coronavirus. Wij hopen, dat tegen die tijd de situatie aanmerkelijk verbeterd zal zijn en we wensen jullie toch een vrolijk Pasen. Maar tot die tijd hopen wij, dat jullie allemaal goed op jezelf zullen letten en de maatregelen van het RIVM zullen volgen en let vooral ook goed op elkaar.

Gooi het HBSV spaarvarken vol

22 november 2019

GOOI HET HBSV SPAARVARKEN VOL! Vanaf 11 november t/m 11 maart kunnen we sparen voor onze mooie club HBSV. Scan de waardebon bij de automaat in de winkel of lever ze in bij onderstaande adressen. Spaar jij met ons mee?

Nieuwjaarsborrel HBSV 2020

13 november 2019

Nieuwjaarsborrel HBSV 2020

Algemene Ledenvergadering 22 november

12 november 2019

Uitnodiging & agenda

Jaarverslag 2018-2019 HBSV

11 november 2019

Jaarverslag 2018-2019 HBSV

Week van respect 2019

06 november 2019

DOOR RESPECT TE TONEN, KRIJG JE RESPECT HBSV'ers zijn trots op hun club. Iedereen doet ertoe en we hebben respect voor elkaars unieke talenten, eigenschappen en passies. De week van respect is een landelijk initiatief van 4 tm 10 november waar ook HBSV een steentje aan bij wil dragen. Komende zaterdag besteden we daarom nog eens extra aandacht hieraan. HBSV heeft een aantal acties bedacht in het kader van de ‘week van respect’. Deze keer staat de week in het teken van inclusie. Onze voetbalclub moet een sociaal veilige sportomgeving zijn, waarin alle jongeren zich thuis voelen en waarin ze zichzelf kunnen zijn. Dat vind jij toch ook! Benieuwd welke acties er op en rondom het veld gaan plaatsvinden? Kom dan vooral langs en doe mee!

Fietssleutel gevonden op veld D

30 oktober 2019

Op veld D is onderstaande fietssleutel gevonden, als dit jouw sleutel is, neem dan even contact op met Richard Kersten via de mail richard.kersten@ziggo.nl

Reactie HBSV op artikel De Limburger “Stop discriminatie bij voetbalclubs”

24 oktober 2019

Reactie HBSV op artikel De Limburger “Stop discriminatie bij voetbalclubs” Met verbijstering hebben we kennisgenomen van het artikel in de Limburger, waarin onze vereniging wordt geassocieerd met discriminatie. Het afgelopen jaar is er veel gezegd en geschreven over de sportvisie, maar dit gaat alle fatsoensnormen te buiten. Zowel het bestuur, onze leden als alle andere betrokkenen voelen zich onrecht aangedaan en zijn oprecht boos en ontdaan. Inhoudelijk kunnen we heel kort zijn over deze kwestie. Binnen HBSV is er op geen enkele wijze sprake van beleid waarbij wij bevolkingsgroepen zouden weren. Het tegenovergestelde is zelfs het geval. De afgelopen jaren hebben wij actief gezocht naar mogelijkheden om ons ledenaantal te laten groeien en gelukkig met succes. Iedereen is dan ook welkom bij onze club. We vinden het dan ook onacceptabel dat er op dit moment een ander beeld van onze vereniging wordt geschetst. Inmiddels hebben we dan ook juridisch advies ingewonnen en overwegen we als vereniging om aangifte te doen wegens smaad en laster. Het is triest als het zover moet komen, maar er zijn grenzen en die zijn van onze club HBSV fors overschreden.

Wijziging contant afrekenen kantine HBSV

04 september 2019

Wijziging contant afrekenen kantine hbsv! Beste leden, vanaf dit seizoen is het niet meer mogelijk om op de trainingsavonden van de selectie contant af te rekenen, dus alleen nog met hbsv munten of met de pin, dit gaat alleen over de dinsdag en de vrijdag (evenementen uitgezonderd). Er kunnen nog wel gewoon munten met de pin gekocht worden!

Opvolging algemeen voorzitterschap

29 augustus 2019

Beste HBSV’ers, Begin dit jaar heb ik voor mijzelf besloten dat het na 6 jaar algemeen voorzitter te zijn geweest van HBSV, goed is om hier mee te stoppen. Goed voor mijzelf en de balans tussen werk, opgroeiende kinderen en vrije tijd, maar ook goed voor HBSV. Het bestaande beleidsplan loopt tot 2020 en het is goed dat nieuwe mensen met nieuwe ideeën aan de slag gaan met de toekomst van HBSV. Uiteraard zijn we achter de schermen volop bezig geweest om ervoor te zorgen dat er een goede opvolging komt, die vanaf de algemene ledenvergadering in november het stokje over neemt. Ik ben erg blij jullie te kunnen mededelen dat we in de personen van Frank Berden (kandidaat algemeen voorzitter) en Ruud Timmermans (kandidaat vice-voorzitter), meer dan waardige opvolgers hebben gevonden. De komende periode gaan we samen aan de slag met de overdracht en zullen beide heren kennis maken met de organisatie, de lopende zaken en natuurlijk met jullie. Om hier al een voorschot op te nemen stellen beide heren zich hieronder kort voor. Frank Berden: Mijn naam is Frank Berden, 38 jaar en woon sinds 2013 in Hout-Blerick. Wij hebben 2 kinderen, Julian (6) en Olivia (4) en Julian voetbalt sinds 1 jaar bij HBSV. Het verbinden van mens & ruimte is de slogan van Lebe Group waar ik mede-oprichter van ben (2008) en verbinden is dan ook iets wat ik graag doe. Graag zet ik me in voor de club en zou ik samen met Ruud de taak van René overnemen om samen met elkaar verder te bouwen aan de toekomst van HBSV. Ruud Timmermans: Mijn naam is Ruud Timmermans en ben 53 jaar. Al ruim 20 jaar woon ik op de Groetweg samen met een echt Hout-Blericks maedje en hebben wij het geluk van 3 kinderen waarvan er eentje al meer dan 15 jaar, met een kort uitstapje naar sc Irene, bij HBSV voetbalt. In het dagelijks leven was ik eigenaar van o.a. Verhoex Douane Service waar ik nog steeds werk. Sinds afgelopen jaar ben ik weer betrokken bij HBSV en probeer ik mijn steentje bij te dragen bij een van de pijlers van ons dorp. Rest mij alleen nog Frank en Ruud veel succes en vooral veel plezier te wensen in de komende jaren bij HBSV. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij, samen met alle vrijwilligers en leden, HBSV kunnen door ontwikkelen en dat ik in november met een gerust hart het stokje kan overdragen. Met sportieve groet, René Sanders