Als team “samen werken” 

Een nieuw competitie indeling en dus een nieuwe uitdaging staat weer voor de deur van onze C2.

Om de spelers weer een beetje op niveau te krijgen hadden we voor vandaag een training op het programma staan waar in, als team “samen werken” , de boventoon moest voeren.

Hier voor hebben we een heuse sport instructeur van defensie uitgenodigd om onze jongens scherp te maken.

De boys wisten van niets en werden uitgenodigd om samen met de leiders vanaf de parkeerplaats HBSV naar de spekberg te fietsen.

Vervolgens werden de boys aan onze sergeant Danny voorgesteld.

Na het voorstel rondje werden enkelen afspraken gemaakt zoals, onder het uitleggen van de onderdelen geen handen in je zakken of ongevraagd kletsen en gaan zitten.

Dit zouden de heren moeten bekopen met 10 keer opdrukken.

Die handen in de zakken kostte nogal wat tijd en aantal keren op drukken.

De warming-up werd een opdracht voor Max Vullings en verbazend hoe goed hij de oefeningen wist uit te voeren echter wel allemaal berg op en berg af.

Niet echt gemakkelijk. Het echte mannen werk was aan de beurt. Twee tallen werden gevormd waarbij een speler een andere op de rug moest dragen. Makkie want sommigen sterken kozen snel een licht gewicht. Het verhaal werd ietsjes anders toen er moest worden gewisseld.

De volgende uitdaging vergde alles van “het team”. Een mijnenveld moest via een touw worden overgestoken door elke speler op toerbeurt echter de rest van het team moest het touw strak houden. Mocht er toch een speler in het mijnveld terecht komen dan moest deze als verloren worden beschouwd. Onder tussen moesten er 2 spelers naar beneden rennen en paal aantikken en direct weer berg op stuiven om het team te assisteren en weer 2 anderen weg te sturen. De echte stress kwam pas toen onze Guus in het mijnveld viel en hij door de 2 lopers naar beneden moest worden gedragen. Pffffffffff Angelo was hier de leider.

Het team liet hier veel veerkracht en samen werking zien, hopelijk zien we dit terug tijdens de wedstrijden !!!

De grote uitdaging moest nog komen.

Er werden twee groepen gemaakt waarbij elke groep een gewonden moest mee sleuren door het bos naar een plek waar de helikopter de gewonden zou oppikken.

Er werd echt gevraagd waar die helikopter dan zou landen ..geweldig toch!!

Geweldige prestatie van het team.

Danny (zoon van) bedankt voor deze zware maar zeer leuke training namens de C2