HBSV 1 - Laar 1

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 445 berichten.

Dubbel succes bij de Finale van het LK Latje Trap

17 september 2019

Afgelopen zaterdag is de finale LK Latje Trap gespeeld onder de rust van VVV – Groningen in de Koel. Hier lieten de kandidaten van HBSV zich van hun beste kant zien, want er was een dubbel succes. Robin Deenen, de winnaar van de voorronde bij HBSV op 8 juni j.l. legde namelijk beslag op de 3e plaats en Frank Ummenthun wist zich zelfs voor een jaar te kronen tot Limburgs Kampioen Latje Trap 2019. Al met al een knappe prestatie en we willen beide heren dan ook van harte feliciteren namens HBSV.

HBSV - SVB

17 september 2019

HBSV – SVB op zondag 28 april Zondag 28 april krijgt HBSV de kans op revanche als de derby tegen SVB wederom op het programma staat. Eerder dit seizoen verloor HBSV, na een sterke eerste helft, met 1-0 in Blerick. De weersvoorspellingen voor zondag 28 april zijn goed en wij hopen dan ook net zoals in Blerick vele toeschouwers van zowel HBSV als SVB te mogen begroeten op sportpark Schansheide. Na afloop van de wedstrijd zijn alle toeschouwers van harte welkom in de kantine voor de after party met een optreden van Hazes zanger Leo de Bock! Komt dat zien in Hout-Blerick!

1e prijs van het seizoen voor HBSV JO13-1

26 augustus 2019

De spelers van HBSV JO13-1 zijn het nieuwe seizoen goed begonnen. Zij wisten afgelopen zaterdag op toernooi bij RKVB in Baexem beslag te leggen op de 1e plaats na 3 overwinningen en 1 gelijkspel. Beter kun je natuurlijk niet aan een seizoen beginnen, dus proficiat gewenst vanuit HBSV.

Finale LK Latje Trap in de Koel

21 augustus 2019

Finale LK Latje Trap in Stadion de Koel! Beste HBSV leden, Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat L1 op bezoek was in Hout-Blerick voor de voorronde van het LK Latje Trap 2019. Van de vele deelnemers hebben uiteindelijk vijf personen de finaledag van het toernooi weten te halen, een finaledag die op 14 september plaats gaat vinden in Covebo Stadion – de Koel – te Venlo. Omdat L1 ons dankbaar is voor de gastvrijheid tijdens de voorronde, doet L1 onze club een leuk aanbod. Want hoe mooi is het als onze lokale helden tijdens de halve finale en finale gesteund worden door familie, vrienden en verenigingsleden? Misschien geeft dat de finalisten van HBSV wel een extra steuntje in de rug om goed te presteren en misschien mag een van hen zich dan wel officieel Limburgs Kampioen Latje Trap 2019 noemen. Daarom krijgen alle leden van HBSV de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief van €10.- per persoon (normaal €21,-) de wedstrijd VVV-Venlo – FC Groningen bij te wonen op 14 september 2019 om 19.45 uur. Het enige dat je moet doen is uiterlijk donderdag 29 augustus je voor- en achternaam (of van meerdere personen) doorgeven aan Jordy Goertz van HBSV via jordygoertz@live.nl. Hopelijk tot ziens in Stadion de Koel op zaterdag 14 september!

Geslaagde Family day bij HBSV!

18 augustus 2019

17 Augustus hebben de afdeling voetbal en korfbal samen het nieuwe seizoen geopend. Een fijne sportieve dag waar we het gelukkig grotendeels droog gehouden hebben.

Voorbereiding HBSV 1 en 2 seizoen 2019 - 2020

14 augustus 2019

Hieronder vind je het programma van de voorbereiding van HBSV 1 en 2

Family Day 2019

05 augustus 2019

Family Day 2019 Na de vakantieperiode gaat het nieuwe sportseizoen eindelijk weer beginnen. De traditionele HBSV Family day is dit jaar zaterdag 17 augustus. Met allerlei leuke voetbal en korfbal activiteiten. Een mooi moment om het nieuwe sportieve seizoen goed te beginnen of eens kennis te maken met je nieuwe sport.

Ouderavond HBSV Voetbal

09 juli 2019

HBSV voetbal organiseert de jaarlijkse ouderavond op maandag 19 augustus in de kantine: - 19:00u. – 20:00u. leeftijdscategorieën JO11 t/m JO19 , - 20:30u. – 21:30u. leeftijdscategorieën JO8 t/m JO10 & mini’s

HBSV 6 wint prijs!!!

20 juni 2019

HBSV 6 wint prijs tijdens ‘Champions League van de Kelderklasse’ in Oldenzaal. Sportpark de Thij in Oldenzaal was op zaterdag 15 juni ’19 voor de 10e keer het decor van de ultieme seizoensfinale van de Kelderklasse. Maar liefst 21 ploegen uit heel Nederland en Duitsland namen deel aan de ‘Champions League van de Kelderklasse’. Na een gezellige feestavond op vrijdag zat het clubhuis van VV Oldenzaal bomvol door de traditionele loting. HBSV 6 kwam helaas in de ‘poule des doods’ terecht, welke bestond uit o.a. voormalig profclub WVV Wageningen 2, Sporting Andijk 3, KVV Quick’20 3, VV Oldenzaal 2, het Duitse Union Lohne 5 en titelfavoriet ZVV De Esch 2. Met enkele teams spelend in de 3e klasse was het inderdaad de poule des doods Ondanks de zware loting wist HBSV 6 een 4e plaats in de poule te behalen. Dit was helaas net niet genoeg om de knock-outfases te bereiken. Desondanks werd er wel indruk gemaakt op de toernooicommissie; HBSV 6 met de Fair Play Award aan de haal! Het toernooi werd afgesloten met een gezellige feestavond waar de nodige glazen Grolsch (we waren natuurlijk in Twente) gedronken werden. Al met al een mooie afsluiting van het seizoen!

Uitslag voorronde LK Latje Trap

18 juni 2019

https://www.1limburg.nl/tweede-winnaar-limburgs-kampioenschap-latje-trap-bekend?