HBSV 1 - Laar 1

Bericht 21 t/m 30 van in totaal 448 berichten.

HBSV 1 & 2 nacompetitie voor promotie

28 mei 2019

HBSV 1 en HBSV 2 spelen beiden nacompetitie voor promotie. Kijk hieronder voor de indeling van beide teams.

Promofilmpje HBSV

27 mei 2019

Heb je zin om te gaan voetballen bij een leuke vereniging, kijk dan even naar het volgende filmpje.

Bij de buren

23 mei 2019

Beste HBSV-ers, Bij ons is vanaf volgende week het sportpark gesloten, maar bij de buren is nog een leuke voetvalactiviteit. Dus heb je zin om nog een balletje te trappen, meld je aan.

Versterking bestuur afdeling Voetbal

15 mei 2019

Versterking bestuur Voetbal Als bestuur zijn we erg blij te kunnen mededelen dat Mitchell Walda en Roel Swinkels met ingang van het komende seizoen het bestuur van de afdeling Voetbal gaan versterken. Beide heren zijn al jarenlang actief lid van onze vereniging en ook reeds als vrijwilliger betrokken bij HBSV. Graag willen ze samen met de huidige bestuursleden, de komende jaren de (voetbal)kar binnen HBSV gaan trekken. Idee hierbij is dat Mitchell zich op de jaarvergadering van november kandidaat zal stellen als voorzitter van de afdeling en Roel vanaf die tijd als vice voorzitter gaat fungeren. De komende periode zullen Mitchell en Roel invullen door zich in te lezen en kennis te maken met de diverse mensen binnen de afdeling. Uiteraard zal Ruud den Brabander als huidige voorzitter, beide heren ook ondersteunen en op weg helpen. We zien het als een hele positieve ontwikkeling dat er weer een nieuwe generatie op staat en de schouders zet onder de ontwikkeling van onze club. Namens het Bestuur René Sanders Algemeen voorzitter HBSV

Halve finale regiobeker voor JO8 1 en JO9 1

13 mei 2019

HBSV JO8-1 bereikt halve finale regiobeker Aanstaande woensdag 8 mei, speelt buiten onze HBSV JO9-1 ook onze JO8-1 de halve finale van de regiobeker tegen Venray JO8-1. Wij willen eenieder dan ook uitnodigen om onze jongens te komen aanmoedigen. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Venray om 18.30uur. HBSV JO8-1 versloeg in diverse beker rondes onder andere SV Blerick JO8-1, Ysselsteyn JO8-1 en Venlosche Boys JO8-1. HBSV wenst spelers en begeleiding veel succes!

Nieuwe trainer voor HBSV JO19

25 april 2019

Met trots kan HBSV vermelden dat het in Joep Konings een nieuwe trainer heeft gevonden voor HBSV JO19-1. Joep is reeds in het bezit van zijn UEFA C diploma en zit in de afrondende fase van het diploma UEFA B. Ondanks zijn jeugdige leeftijd , heeft Joep al behoorlijk wat trainersuren gemaakt bij VVV-Venlo en Sportclub Irene. Bij deze laatste club heeft Joep de laatste 2 jaren de JO15-1 onder zijn hoede gehad welk uitkomt op landelijk divisie niveau. Wij wensen Joep namens HBSV veel succes komende seizoenen en heten hem van harte welkom

HBSV versterkt technisch orgaan met Guido Budziak

17 maart 2019

HBSV versterkt technisch orgaan met Guido Budziak Afgelopen tijd is de technische commissie van HBSV vooral bezig geweest met het vormgeven en waarborgen van continuïteit, stabiliteit en kwaliteit binnen afdeling voetbal. Met trots kunnen we dan ook mededelen dat we deze factoren kracht gaan bijzetten door de versterking van Guido Budziak binnen de technische commissie van HBSV. Guido is onder andere actief geweest als keeper bij PSV, Top Oss, Roda JC (teamgenoot Ken Leemans), Fortuna Sittard en SV Deurne. Bij deze laatste club heeft Guido nog een aantal jaren als technisch manager gefungeerd. Voor HBSV is het belangrijk dat iedereen plezier beleeft in voetbal met ieder op zijn eigen niveau.Voor HBSV is dit niet alleen het overdragen van kennis en kunde, maar heb je te maken met een prestatieve en recreatieve groep. Guido zal zich gaan bezig houden met de ondersteuning van nieuwe Hoofd jeugdopleidingen Ken Leemans met als aandachtspunt de voetbalontwikkeling van de recreatieve teams. Wij wensen Guido veel succes als lid van de technische commissie voetbal en zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

HBSV jeugdscheidsrechtercursus!

17 maart 2019

HBSV start dit jaar weer met de HBSV jeugdscheidsrechterscursus. Tot en met 2017 heeft de KNVB deze cursus gegeven. Helaas heeft de KNVB, in 2018, besloten de cursus te veranderen waardoor hij te lang werd en dus voor HBSV niet meer in te passen was. Het is altijd de wens van het bestuur geweest dat alle “C” spelers deze cursus volgen. Om hier gevolg aan te geven hebben we besloten de cursus zelf te gaan geven. De cursus wordt in de oude “KNVB” vorm gegeven, d.w.z. op twee opeenvolgende zaterdagen van 08.30 tot 11.00. De eerste zal gegeven worden op 6 en 13 april en is verplicht voor alle C spelers die een uitnodiging krijgen. Waarom deze verplichte cursus “HBSV jeugdscheidsrechter”? Het doel van deze cursus: - het bijbrengen van begrip en acceptatie van de beslissingen van de scheidsrechter. - respect voor de scheidsrechter en tegenstander - minder incidenten tijdens de wedstrijden. In deze cursus leren de spelers hoe ze de regels van het voetbalspel moeten toepassen tijdens de wedstrijd en dat dat niet altijd even makkelijk/duidelijk is. Er zijn geen eindeloze herhalingen, je moet de beslissing in een split-second nemen. Het bestuur van HBSV verwacht dat dit zal leiden tot meer begrip voor de scheidsrechter en minder incidenten tijdens en na de wedstrijden. Op deze manier hopen we dat de spelers weer plezier in het spelletje krijgen en dat ouders, vrienden en bekenden weer met plezier naar de wedstrijden komen kijken.

Vacature trainer JO19-1

13 maart 2019

HBSV zoekt Trainer-coach voor de JO19-1 We zijn voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar een Trainer-coach voor de JO19-1 van HBSV. Dit getalenteerde team komt uit in de 1e klasse. We zijn op zoek naar een gedreven trainer met een gezonde ambitie en voetbal inzicht. Trainer-coach dient communicatief vaardig te zijn en kan goed samenwerken met hoofdtrainer selectie en hoofd jeugdopleidingen. Sollicitaties inclusief CV graag opsturen naar k.leemans@hotmail.com. Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot K. Leemans via 06-83132354.

Nieuwe Hoofdtrainer HBSV voetbal

04 maart 2019

Angelo van Mil nieuwe hoofdtrainer HBSV 2019/2020 HBSV heeft overeenstemming bereikt met Angelo van Mil over de functie van hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020. Angelo, woonachtig in Venray, is op dit moment assistent trainer bij SC Irene 1 en trainer van SC Irene JO19-1. Zelf heeft hij het spelletje gespeeld bij o.a. Helmond Sport en SV Venray. HBSV ziet in de jonge, dynamische en enthousiaste trainer de juiste opvolger voor de aan het eind van dit seizoen stoppende Roger Ceulemans. Wij wensen Angelo veel succes in het huidige en komend seizoen bij het nastreven van zijn sportieve successen. Technische commissie HBSV