HBSV 1 - Laar 1

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 446 berichten.

Programma jeugd 30 november

27 november 2019

Programma jeugd 30 november

HBSV - SVB

17 september 2019

HBSV – SVB op zondag 28 april Zondag 28 april krijgt HBSV de kans op revanche als de derby tegen SVB wederom op het programma staat. Eerder dit seizoen verloor HBSV, na een sterke eerste helft, met 1-0 in Blerick. De weersvoorspellingen voor zondag 28 april zijn goed en wij hopen dan ook net zoals in Blerick vele toeschouwers van zowel HBSV als SVB te mogen begroeten op sportpark Schansheide. Na afloop van de wedstrijd zijn alle toeschouwers van harte welkom in de kantine voor de after party met een optreden van Hazes zanger Leo de Bock! Komt dat zien in Hout-Blerick!

HBSV 5 Kampioen!!!

17 juni 2019

De Kampioenswedstrijd van HBSV 5! Afgelopen zondag stond de seizoensfinale van HBSV 5 op het programma. Onder de ogen van een vol Schansheide streden de mannen in een rechtstreeks duel met achtervolger VOS om het kampioenschap. Na 30 minuten brak VOS de wedstrijd open en kwamen ze op 0 – 1, maar deze voorsprong hield welgeteld 78 seconden stand, omdat (man of the match) Roy toen na een knappe actie Moreno in staat stelde om de 1 – 1 binnen te tikken, dit was tevens de ruststand. In de 2e helft probeerde VOS de druk op te voeren, maar verder dan een paar ongevaarlijke afstandsschoten kwamen ze niet. Het was Mark die 20 minuten voor tijd een fout in de verdediging van VOS afstrafte en voor de 2 – 1 zorgde. Nogmaals probeerde VOS de druk op te voeren, omdat voor hen de tijd begon te dringen, maar dit resulteerde niet in echte kansen. HBSV verdedigde solide en kwam niet echt meer in gevaar, de wedstrijd werd zelfs in het slot gegooid, toen Frank voor de 3 – 1 zorgde en zo werd het (dikverdiende) kampioenschap binnengehaald. Namens HBSV 5 willen we graag alle toeschouwers bedanken voor de geweldige support.

Kampioenswedstrijd HBSV 5

11 juni 2019

Kampioenswedstrijd HBSV 5 Wie dacht, dat alle spanning in de competitie wel verdwenen was, nu ons 1e en 2e elftal in de nacompetitie uitgeschakeld zijn, moet dit maar gauw vergeten. Komende zondag staat er nog een ware thriller op het programma, want HBSV 5 moet het dan om 10 uur op sportpark Schansheide opnemen tegen naaste concurrent VOS 4. Vorige week zondag was de uitwedstrijd bij VOS en toen trok ons 5e elftal aan het kortste eind en verloor met 3 – 2. Ze staan op dit moment nog 4 punten voor, maar het is nog afhankelijk van een uitspraak van de KNVB over het gestaakte duel tussen Sparta’18 en VOS hoe groot deze voorsprong uiteindelijk zal zijn. Maar dat het spannend wordt aanstaande zondag mag wel duidelijk zijn en onze jongens hebben jullie steun dus ook hard nodig. Kom dus a.s. zondag allemaal om 10 uur naar sportpark Schansheide om ons 5e elftal aan te moedigen.

HBSV JO19 1 Kampioen

11 juni 2019

HBSV JO19-1 Kampioen!!! HBSV JO19-1 wist hun laatste wedstrijd van het seizoen op zaterdag 25 mei met 3 – 0 te winnen van Venlosche Boys JO19-3, waardoor ze een voorsprong namen van 3 punten op naaste concurrent ST SV United/BVV’27 JO19-1. Ze moesten daarna echter afwachten wat hun concurrent zou doen in hun laatste wedstrijd uit tegen ST Sporting S.T./SVEB JO19-1, omdat het doelsaldo van HBSV JO19-1 een stuk lager was. Op zaterdag 1 juni zagen ze echter, dat hun concurrent de punten liet liggen in de laatste wedstrijd door met 3 – 1 te verliezen, waardoor HBSV met een voorsprong van 3 punten kampioen werd in de 1e Klasse. Namens HBSV willen wij alle spelers, trainer en leiders natuurlijk van harte feliciteren met deze knappe prestatie.

HBSV JO8 1 2e in de beker

01 juni 2019

HBSV JO8 1 2e in de beker na een spannende finale in en tegen Maasbree. De spelers van onze JO8 1 moesten vandaag aantreden in Maasbree tegen MVC JO8 1 voor de bekerfinale. En ze hebben er een ware thriller van gemaakt, want ze waren voetballend zeker niet de mindere, maar ze kwamen erg ongelukkig op achterstand en zo keken ze in de rust al tegen een 3 – 0 achterstand aan en leek het een moeizame wedstrijd te worden. Onze jongens wisten echter in de eerste 10 minuten van de 2e helft MVC op voetbal en inzet volledig te overbluffen en zetten zo de 3 – 0 achterstand om in een 4 – 3 voorsprong. Wie dacht, dat de wedstrijd toen gespeeld was had het echter mis, want MVC wist in de laatste fase van de wedstrijd weer gelijk te maken en sleepte net voor tijd zelfs nog de overwinning uit het vuur. Maar jongens, jullie hebben gestreden voor wat jullie waard waren, alleen was het geluk dit keer iets meer aan de kant van MVC. Jullie mogen echter ontzettend trots zijn op jullie zelf, dat jullie zover zijn gekomen en ook iedereen bij HBSV is zeker trots op jullie na zo’n fantastisch seizoen.

Voetbaldagen

30 mei 2019

Voetbaldagen dag 1

HBSV JO9-1 Kampioen Hoofdklasse

29 mei 2019

Afgelopen zaterdag is de JO9-1 Kampioen geworden in de Hoofdklasse. De laatste competitie wedstrijd werd met 10-0 gewonnen van SSH en kon het kampioenschap gevierd worden. Namens HBSV feliciteren wij: Niels, Bauke, Thuur, Bing, Joppe, Daan U, Bram, Daan S, Lars en de trainers en leiders van de JO9-1.

HBSV 1 & 2 nacompetitie voor promotie

28 mei 2019

HBSV 1 en HBSV 2 spelen beiden nacompetitie voor promotie. Kijk hieronder voor de indeling van beide teams.

Promofilmpje HBSV

27 mei 2019

Heb je zin om te gaan voetballen bij een leuke vereniging, kijk dan even naar het volgende filmpje.