Wedstrijdverslagen voetbal

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 114 berichten.

Verslag pupil van de week Jaro Klerken

18 april 2017

Na heel lang wachten door de vele afgelastingen mocht Jaro eindelijk zijn rol vervullen als pupil van de week, dit in navolging van zijn broer Tijn die al eerder pupil van de week was. Hij kwam dan ook heel enthousiast naar ons sportpark met zijn ouders en zijn broer Tijn.

Opsteker HBSV in propvolle maand

07 april 2017

HBSV werkt deze maand een overvolle speelkalender af, liefst acht wedstrijden staan op de rol. Duel twee van de acht, gisteren tegen MVC’19, werd met 2-1 gewonnen.

Pupil van de week Senn Tönnessen (verslag)

03 april 2017

Op deze prachtige zonnige zondag was Senn Tönnessen aan de beurt om pupil van de week te zijn, hij kwam dan ook met zijn ouders en broertje en zusje naar ons sportpark om zich van zijn beste kant te laten zien.

Verslag pupil van de week Michelle Haenen

21 februari 2017

Na 2 maanden niet gevoetbald te hebben was er eindelijk weer een wedstrijd voor ons 1e elftal en wel tegen Baarlo. Als pupil van de week was het dit keer de beurt aan Michelle Haenen van de F4 die als supporters haar ouders, haar broertje en zusje en haar opa had meegenomen.

Als team “samen werken”

31 januari 2017

Een nieuw competitie indeling en dus een nieuwe uitdaging staat weer voor de deur van onze C2. Om de spelers weer een beetje op niveau te krijgen hadden we voor vandaag een training op het programma staan waar in, als team “samen werken” , de boventoon moest voeren. Hier voor hebben we een heuse sport instructeur van defensie uitgenodigd om onze jongens scherp te maken.

Pupil van de week: Max Hutjens (verslag en foto's)

05 december 2016

Voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop was het Max Hutjens die verkozen was om pupil van de week te zijn. Dat hij er zin in had was voor mij wel duidelijk, want vorige week kwam hij, ondanks dat hij doodziek was, toch om op de foto te gaan.

Scoren doet Daan normaal nooit

05 december 2016

Verslag in dagblad de Limburger van de wedstrijd HBSV 1 - Merefeldia 1

Marouane El Malki aan het woord

05 december 2016

Marouane El Malki aan het woord in dagblad de Limburger (vrijdag 2 december)

Pupil v.d. week: Bink Jonkman (verslag)

28 november 2016

We zijn bijna op de helft van de competitie en eindelijk is het de beurt aan de mini-pupillen om een pupil van de week te leveren en dat gebeurde in de persoon van Bing Jonkman.

TSM bijeenkomst

20 oktober 2016

Afgelopen maandag hebben we de eerste TSM bijeenkomst gehad. Met de 9 personen die aanwezig waren hebben wij een bijzonder interessante avond gehad. De training die Marc Huis in ’t Veld ons heeft gepresenteerd was bijzonder leerzaam.