Voetbal nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 451 berichten.

Kersttoernooi HBSV 2019

27 december 2019

Het jaarlijkse kersttoernooi voor de jeugdleden van HBSV staat weer voor de deur! Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op maandag 30 december, wederom in Sportcenter de Berckt (Hoogenkamp 10, Baarlo). De afgelopen jaren was het een zeer gezellig en drukbezocht toernooi en ook dit jaar hebben wij weer vele aanmeldingen mogen ontvangen! Het tijdsschema voor het zaalvoetbaltoernooi zal er als volgt uitzien: JO-7 (mini's), JO-8 en JO-9: 12.30 – 14.00 uur JO-10, JO-11, JO-12 en JO-13: 14.15 – 15.45 uur JO-17 en JO-19: 16.00 – 17.30 uur Iedereen is van harte welkom om de spelers en speelsters te komen aanmoedigen maandag! Bekijk de wedstrijden vanuit de kantine van de Berckt óf lekker dicht op het veld vanaf de zijlijn en maak de strijd om de 1e plaats mee. Komt dat zien op maandag 30 december!

Thuiswedstrijden afgelast

14 december 2019

Alle thuiswedstrijden voor zondag 15 december zijn afgelast, omdat alle 3 de velden niet bespeelbaar zijn.

Programma jeugd 7 t/m 14 december

07 december 2019

Programma jeugd 7 t/m 14 december

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen

01 december 2019

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen HBSV JO-13-1 is zaterdag, na een 1-6 overwinning in en tegen Sittard, ongeslagen najaarskampioen geworden in de eerste klasse. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen door de C-jeugd van de Hout-Blerickse vereniging. De voorsprong op de nummer-2 Reuver is met nog één wedstrijd te gaan twee punten. Maar omdat de concurrent uit Reuver dit weekend al haar laatste wedstrijd speelde is HBSV niet meer in te halen. Direct na de wedstrijd in Sittard werd er samen met de de meegereisde aanhang al een feestje gevierd op het veld en later in het kleedlokaal en zelfs in de kantine in Sittard. Het echte feest barstte aan het eind van de middag los op het eigen sportpark. In de kantine van HBSV werden de spelers en leiders van JO13-1 onthaald als echte kampioenen. Hoofd Jeugdopleidingen Ken Leemans reikte hier de kampioensschaal uit aan het team. De overmacht van HBSV werd ook uitgedrukt in een doelsaldo van plus 34. Er werd al 40 gescoord en het team kreeg slechts 6 tegentreffers. De kans is groot dat deze cijfers nog beter uitvallen omdat de ploeg komende zaterdag in de laatste wedstrijd op bezoek moet bij hekkensluiter IVO. HBSV JO13-1 hoopt de mooie prestaties in het nieuwe jaar een vervolg te kunnen geven in de hoofdklasse. HBSV JO13-1 bestaat uit: Ivan, Adam, Tijn, John-Lloyd, Glenn, Siem, Bram B., Tygo, Davy, Finn, Chiem, Stan, Alec, Bram L., Maik en Erik. Trainers/leiders: Gyan, Frank en Gerard.

Programma senioren maand november

29 november 2019

Programma senioren maand november

Programma jeugd 30 november

27 november 2019

Programma jeugd 30 november

HBSV - SVB

17 september 2019

HBSV – SVB op zondag 28 april Zondag 28 april krijgt HBSV de kans op revanche als de derby tegen SVB wederom op het programma staat. Eerder dit seizoen verloor HBSV, na een sterke eerste helft, met 1-0 in Blerick. De weersvoorspellingen voor zondag 28 april zijn goed en wij hopen dan ook net zoals in Blerick vele toeschouwers van zowel HBSV als SVB te mogen begroeten op sportpark Schansheide. Na afloop van de wedstrijd zijn alle toeschouwers van harte welkom in de kantine voor de after party met een optreden van Hazes zanger Leo de Bock! Komt dat zien in Hout-Blerick!

HBSV 5 Kampioen!!!

17 juni 2019

De Kampioenswedstrijd van HBSV 5! Afgelopen zondag stond de seizoensfinale van HBSV 5 op het programma. Onder de ogen van een vol Schansheide streden de mannen in een rechtstreeks duel met achtervolger VOS om het kampioenschap. Na 30 minuten brak VOS de wedstrijd open en kwamen ze op 0 – 1, maar deze voorsprong hield welgeteld 78 seconden stand, omdat (man of the match) Roy toen na een knappe actie Moreno in staat stelde om de 1 – 1 binnen te tikken, dit was tevens de ruststand. In de 2e helft probeerde VOS de druk op te voeren, maar verder dan een paar ongevaarlijke afstandsschoten kwamen ze niet. Het was Mark die 20 minuten voor tijd een fout in de verdediging van VOS afstrafte en voor de 2 – 1 zorgde. Nogmaals probeerde VOS de druk op te voeren, omdat voor hen de tijd begon te dringen, maar dit resulteerde niet in echte kansen. HBSV verdedigde solide en kwam niet echt meer in gevaar, de wedstrijd werd zelfs in het slot gegooid, toen Frank voor de 3 – 1 zorgde en zo werd het (dikverdiende) kampioenschap binnengehaald. Namens HBSV 5 willen we graag alle toeschouwers bedanken voor de geweldige support.

Kampioenswedstrijd HBSV 5

11 juni 2019

Kampioenswedstrijd HBSV 5 Wie dacht, dat alle spanning in de competitie wel verdwenen was, nu ons 1e en 2e elftal in de nacompetitie uitgeschakeld zijn, moet dit maar gauw vergeten. Komende zondag staat er nog een ware thriller op het programma, want HBSV 5 moet het dan om 10 uur op sportpark Schansheide opnemen tegen naaste concurrent VOS 4. Vorige week zondag was de uitwedstrijd bij VOS en toen trok ons 5e elftal aan het kortste eind en verloor met 3 – 2. Ze staan op dit moment nog 4 punten voor, maar het is nog afhankelijk van een uitspraak van de KNVB over het gestaakte duel tussen Sparta’18 en VOS hoe groot deze voorsprong uiteindelijk zal zijn. Maar dat het spannend wordt aanstaande zondag mag wel duidelijk zijn en onze jongens hebben jullie steun dus ook hard nodig. Kom dus a.s. zondag allemaal om 10 uur naar sportpark Schansheide om ons 5e elftal aan te moedigen.

HBSV JO19 1 Kampioen

11 juni 2019

HBSV JO19-1 Kampioen!!! HBSV JO19-1 wist hun laatste wedstrijd van het seizoen op zaterdag 25 mei met 3 – 0 te winnen van Venlosche Boys JO19-3, waardoor ze een voorsprong namen van 3 punten op naaste concurrent ST SV United/BVV’27 JO19-1. Ze moesten daarna echter afwachten wat hun concurrent zou doen in hun laatste wedstrijd uit tegen ST Sporting S.T./SVEB JO19-1, omdat het doelsaldo van HBSV JO19-1 een stuk lager was. Op zaterdag 1 juni zagen ze echter, dat hun concurrent de punten liet liggen in de laatste wedstrijd door met 3 – 1 te verliezen, waardoor HBSV met een voorsprong van 3 punten kampioen werd in de 1e Klasse. Namens HBSV willen wij alle spelers, trainer en leiders natuurlijk van harte feliciteren met deze knappe prestatie.