Nieuws

Bericht 81 t/m 90 van in totaal 913 berichten.

Nacompetitie!

10 juni 2018

Na een ongelofelijke 2e seizoenshelft heeft HBSV 1 op de laatste wedstrijddag in een rechtstreeks duel met MVC’19 uit Maasbree dik verdiend de 3e periode gewonnen met als gevolg, dat ze zich niet alleen gehandhaafd hebben in de 3e Klasse, maar zelfs in de nacompetitie mogen gaan spelen om promotie naar de 2e Klasse. Supporters die onze spelers hierbij willen steunen kunnen dit komende zondag 3 juni om 14.30 uur doen in Den Bosch, want de tegenstander in de eerste ronde is BVV/Timmermans Infra. Maar ook ons 2e elftal heeft de nacompetitie gehaald en kan uw steun goed gebruiken a.s. zondag om 11.00 uur in de thuiswedstrijd tegen Mifano.

Korfbal jeugdkamp 2018 was weer heerlijk

03 juni 2018

Korfbal jeugdkamp 2018 was weer volop genieten.

Afscheid trainers en leider

29 mei 2018

Beste Tim, Toen weej eind 2014 nao eine niëje trainer op zeuk ginge Hadde we as creteria ein flink aantal winse te bedinge De speulersgroep had gaer eine gedreve en op discipline gestelde mins Eine dae al wat haet laote zeen beej andere clubs waas auk ein vuul gehuurde wins Eine met verstand van voetbal en tactiek, van zelluf spraekend Maar dao is neet iddere trainer op beraekend En veur wat de gezelligheid betref, auk eine dae gaer ens blief hange En eine dae wat langer blief, en wao we ein aantal seizoene kinne opvange Veur wat det bliëve hange betref, um te beginne, hebs dich al diën beloftes waor gemak En woort d’r nao aaflaup regelmaotig nog eine Lindbaom gepak Teambuilding, totale euvergave en saamheurigheid ware heej beej diën toverweurd Zoë woorte de Ossefiëste, de Gats, de Kantine en de Elze greun-wit gekleurd Beej aanvang woort in de selectie de discipline flink aangehaold Waonao auk de speulwiëze en ideaal formatie woort bepaold Speltechnisch en tactisch hads dich Tim, ut snel good ingerich Wat regelmaotig resulteerde in ein geweldig euverwich Det kwaam veural tot oëting in de score Al leek ut det VVV’03 ut fiës nog kös verstaore Maar nao 26 wedstriëde stond HBSV (met 9 punte!) veursprong baove-aan! En HBSV waas nao 24 jaor waer ens kampioen: dao kump nemeus miër aan Kampioen in de 4e klasse E Det waas ein generatie lang neet miër vertoend heej Daonao 2x knappe handhaving in de 3e klas, wiët weg van degradatie Dao meugs dich trots op zien Tim: det is ein geweldige prestatie! Dit jaor in d’n baeker de winter euverlaef Auk det is zoëwiët ik truuk kin kiëke nimmer belaef Truuk kiékend ware weej dök baeter as de res Zoë bezeen waas os samewerking ein groet succes Noow geit d’r ein niëj tiëdperk veur dich beginne Want de merret zal dich as commercieel verantwoordelijke van de Beer liëre kinne Ut geit euver verf, grondere, conservere, en in god-wet wiëvuul kleure Jao, met diën parate advieze, steit d’r beej de Beer hiel wat te gebeure Tim, boete alles wat d’r met punte of gaols te maete velt Kin ik names HBSV melde det veural de persoën Tim Nabben òs hiel erg bevelt Weej hebbe biëstig vuul van dich en diën jonges genaote Van dich Tim in diën ganse hebbe, halde en praote Tim BEDANK!

Korfbalstertjes van de F1 voorjaars kampioen

26 mei 2018

De meiden van onze F1 zijn in en tegen Merselo kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

Foto's winnaars Voetbaldagen

18 mei 2018

Alle winnaars van de voetbaldagen 2018.

Meidenvoetbaldag in Seacon Stadion de Koel

18 mei 2018

Ben jij een meid tussen de 6 en 19 jaar en vind je voetballen leuk? Dan moet jij bij de MEIDENVOETBALDAG zijn op zaterdag 16 juni in Seacon Stadion - de Koel.

In memoriam Piet Niessen

18 mei 2018

Beste HBSV’ers, Op woensdag 16 mei bereikte ons het trieste bericht dat Piet Niessen, lid van onze vereniging, na een kort ziekbed is overleden. Piet was al decennia lang, vanaf zijn jonge jaren lid van onze vereniging en bleef ook na zijn actieve carrière HBSV trouw. Jarenlang was hij een betrouwbare sluitpost voor ons eerste en niet bang om zijn handen voor HBSV vies te maken. Ook later pakte Piet flink mee aan bij kleine en grote klussen. Als lid van de befaamde maandagmorgenploeg was hij vaak op de sportvelden te vinden. Elke week om ervoor te zorgen dat alles weer spik en span was voor het volgende weekend. We zullen Piet enorm gaan missen. Namens de leden en het bestuur van HBSV wens ik zijn vrouw An, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. René Sanders Algemeen voorzitter

Rabo Clubkas Campagne

18 mei 2018

Rabobank Clubkas Campagne Omdat Rabobank sponsor is van HBSV doen wij als vereniging niet mee aan de Clubkas Campagne. Maar je kunt wel stemmen op andere Hout-Blerickse verenigingen: De Poerker, Volharding, Fanfare de Echo en de Watervrienden.

After Season Event HBSV

17 mei 2018

Op zaterdag 2 juni komen alle jeugdleden met hun ouders/verzorgers weer bij elkaar om samen het voetbalseizoen af te sluiten! Ben jij echter nog geen lid van HBSV maar wil je eens een kijkje komen nemen? Ook dan ben je van harte welkom om een balletje te komen trappen!

Foto's 3e dag Voetbalfundagen

13 mei 2018

Overzicht van dag 3