Nieuws

Bericht 31 t/m 40 van in totaal 913 berichten.

Opvolging algemeen voorzitterschap

29 augustus 2019

Beste HBSV’ers, Begin dit jaar heb ik voor mijzelf besloten dat het na 6 jaar algemeen voorzitter te zijn geweest van HBSV, goed is om hier mee te stoppen. Goed voor mijzelf en de balans tussen werk, opgroeiende kinderen en vrije tijd, maar ook goed voor HBSV. Het bestaande beleidsplan loopt tot 2020 en het is goed dat nieuwe mensen met nieuwe ideeën aan de slag gaan met de toekomst van HBSV. Uiteraard zijn we achter de schermen volop bezig geweest om ervoor te zorgen dat er een goede opvolging komt, die vanaf de algemene ledenvergadering in november het stokje over neemt. Ik ben erg blij jullie te kunnen mededelen dat we in de personen van Frank Berden (kandidaat algemeen voorzitter) en Ruud Timmermans (kandidaat vice-voorzitter), meer dan waardige opvolgers hebben gevonden. De komende periode gaan we samen aan de slag met de overdracht en zullen beide heren kennis maken met de organisatie, de lopende zaken en natuurlijk met jullie. Om hier al een voorschot op te nemen stellen beide heren zich hieronder kort voor. Frank Berden: Mijn naam is Frank Berden, 38 jaar en woon sinds 2013 in Hout-Blerick. Wij hebben 2 kinderen, Julian (6) en Olivia (4) en Julian voetbalt sinds 1 jaar bij HBSV. Het verbinden van mens & ruimte is de slogan van Lebe Group waar ik mede-oprichter van ben (2008) en verbinden is dan ook iets wat ik graag doe. Graag zet ik me in voor de club en zou ik samen met Ruud de taak van René overnemen om samen met elkaar verder te bouwen aan de toekomst van HBSV. Ruud Timmermans: Mijn naam is Ruud Timmermans en ben 53 jaar. Al ruim 20 jaar woon ik op de Groetweg samen met een echt Hout-Blericks maedje en hebben wij het geluk van 3 kinderen waarvan er eentje al meer dan 15 jaar, met een kort uitstapje naar sc Irene, bij HBSV voetbalt. In het dagelijks leven was ik eigenaar van o.a. Verhoex Douane Service waar ik nog steeds werk. Sinds afgelopen jaar ben ik weer betrokken bij HBSV en probeer ik mijn steentje bij te dragen bij een van de pijlers van ons dorp. Rest mij alleen nog Frank en Ruud veel succes en vooral veel plezier te wensen in de komende jaren bij HBSV. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij, samen met alle vrijwilligers en leden, HBSV kunnen door ontwikkelen en dat ik in november met een gerust hart het stokje kan overdragen. Met sportieve groet, René Sanders

HBSV 5 Kampioen!!!

17 juni 2019

De Kampioenswedstrijd van HBSV 5! Afgelopen zondag stond de seizoensfinale van HBSV 5 op het programma. Onder de ogen van een vol Schansheide streden de mannen in een rechtstreeks duel met achtervolger VOS om het kampioenschap. Na 30 minuten brak VOS de wedstrijd open en kwamen ze op 0 – 1, maar deze voorsprong hield welgeteld 78 seconden stand, omdat (man of the match) Roy toen na een knappe actie Moreno in staat stelde om de 1 – 1 binnen te tikken, dit was tevens de ruststand. In de 2e helft probeerde VOS de druk op te voeren, maar verder dan een paar ongevaarlijke afstandsschoten kwamen ze niet. Het was Mark die 20 minuten voor tijd een fout in de verdediging van VOS afstrafte en voor de 2 – 1 zorgde. Nogmaals probeerde VOS de druk op te voeren, omdat voor hen de tijd begon te dringen, maar dit resulteerde niet in echte kansen. HBSV verdedigde solide en kwam niet echt meer in gevaar, de wedstrijd werd zelfs in het slot gegooid, toen Frank voor de 3 – 1 zorgde en zo werd het (dikverdiende) kampioenschap binnengehaald. Namens HBSV 5 willen we graag alle toeschouwers bedanken voor de geweldige support.

Pinautomaat buiten gebruik

15 juni 2019

I.v.m. een storing is het helaas op dit moment niet mogelijk om te pinnen in de kantine.

Gevonden: sleutelbos

14 juni 2019

Er is een sleutelbos gevonden bij de dubbele poort aan de Brookerhofweg, zie onderstaande foto. Is dit jouw sleutelbos of weet je misschien van wie hij is, dan kun je contact opnemen met Sraar Peeters.

Kampioenswedstrijd HBSV 5

11 juni 2019

Kampioenswedstrijd HBSV 5 Wie dacht, dat alle spanning in de competitie wel verdwenen was, nu ons 1e en 2e elftal in de nacompetitie uitgeschakeld zijn, moet dit maar gauw vergeten. Komende zondag staat er nog een ware thriller op het programma, want HBSV 5 moet het dan om 10 uur op sportpark Schansheide opnemen tegen naaste concurrent VOS 4. Vorige week zondag was de uitwedstrijd bij VOS en toen trok ons 5e elftal aan het kortste eind en verloor met 3 – 2. Ze staan op dit moment nog 4 punten voor, maar het is nog afhankelijk van een uitspraak van de KNVB over het gestaakte duel tussen Sparta’18 en VOS hoe groot deze voorsprong uiteindelijk zal zijn. Maar dat het spannend wordt aanstaande zondag mag wel duidelijk zijn en onze jongens hebben jullie steun dus ook hard nodig. Kom dus a.s. zondag allemaal om 10 uur naar sportpark Schansheide om ons 5e elftal aan te moedigen.

HBSV JO19 1 Kampioen

11 juni 2019

HBSV JO19-1 Kampioen!!! HBSV JO19-1 wist hun laatste wedstrijd van het seizoen op zaterdag 25 mei met 3 – 0 te winnen van Venlosche Boys JO19-3, waardoor ze een voorsprong namen van 3 punten op naaste concurrent ST SV United/BVV’27 JO19-1. Ze moesten daarna echter afwachten wat hun concurrent zou doen in hun laatste wedstrijd uit tegen ST Sporting S.T./SVEB JO19-1, omdat het doelsaldo van HBSV JO19-1 een stuk lager was. Op zaterdag 1 juni zagen ze echter, dat hun concurrent de punten liet liggen in de laatste wedstrijd door met 3 – 1 te verliezen, waardoor HBSV met een voorsprong van 3 punten kampioen werd in de 1e Klasse. Namens HBSV willen wij alle spelers, trainer en leiders natuurlijk van harte feliciteren met deze knappe prestatie.

HBSV C1 Kampioen voorjaar veld

08 juni 2019

Het kwartet van de C heeft ook het voorjaarskampioenschap binnen. Het succes team van Suzanne is na de winst van vandaag en verlies van de nummer twee niet meer in te halen en is één wedstrijd voor het einde van de competitie dus kampioen.

HBSV B1 Kampioen voorjaar 2019!

01 juni 2019

HBSV B1 heeft haar favorieten rol waargemaakt en heeft het kampioenschap van de voorjaarscompetitie binnen. In Hegelsom werd de laatste wedstrijd ruim gewonnen en kon het vieren beginnen.

HBSV JO8 1 2e in de beker

01 juni 2019

HBSV JO8 1 2e in de beker na een spannende finale in en tegen Maasbree. De spelers van onze JO8 1 moesten vandaag aantreden in Maasbree tegen MVC JO8 1 voor de bekerfinale. En ze hebben er een ware thriller van gemaakt, want ze waren voetballend zeker niet de mindere, maar ze kwamen erg ongelukkig op achterstand en zo keken ze in de rust al tegen een 3 – 0 achterstand aan en leek het een moeizame wedstrijd te worden. Onze jongens wisten echter in de eerste 10 minuten van de 2e helft MVC op voetbal en inzet volledig te overbluffen en zetten zo de 3 – 0 achterstand om in een 4 – 3 voorsprong. Wie dacht, dat de wedstrijd toen gespeeld was had het echter mis, want MVC wist in de laatste fase van de wedstrijd weer gelijk te maken en sleepte net voor tijd zelfs nog de overwinning uit het vuur. Maar jongens, jullie hebben gestreden voor wat jullie waard waren, alleen was het geluk dit keer iets meer aan de kant van MVC. Jullie mogen echter ontzettend trots zijn op jullie zelf, dat jullie zover zijn gekomen en ook iedereen bij HBSV is zeker trots op jullie na zo’n fantastisch seizoen.

Voetbaldagen

30 mei 2019

Voetbaldagen dag 1