Nieuws

Bericht 21 t/m 30 van in totaal 905 berichten.

Halve finale regiobeker voor JO8 1 en JO9 1

13 mei 2019

HBSV JO8-1 bereikt halve finale regiobeker Aanstaande woensdag 8 mei, speelt buiten onze HBSV JO9-1 ook onze JO8-1 de halve finale van de regiobeker tegen Venray JO8-1. Wij willen eenieder dan ook uitnodigen om onze jongens te komen aanmoedigen. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Venray om 18.30uur. HBSV JO8-1 versloeg in diverse beker rondes onder andere SV Blerick JO8-1, Ysselsteyn JO8-1 en Venlosche Boys JO8-1. HBSV wenst spelers en begeleiding veel succes!

Korfbal veld gesloten door onderhoud.

06 mei 2019

Korfbal trainingen en wedstrijden wijken uit naar hoofdveld.

Nieuwe trainer voor HBSV JO19

25 april 2019

Met trots kan HBSV vermelden dat het in Joep Konings een nieuwe trainer heeft gevonden voor HBSV JO19-1. Joep is reeds in het bezit van zijn UEFA C diploma en zit in de afrondende fase van het diploma UEFA B. Ondanks zijn jeugdige leeftijd , heeft Joep al behoorlijk wat trainersuren gemaakt bij VVV-Venlo en Sportclub Irene. Bij deze laatste club heeft Joep de laatste 2 jaren de JO15-1 onder zijn hoede gehad welk uitkomt op landelijk divisie niveau. Wij wensen Joep namens HBSV veel succes komende seizoenen en heten hem van harte welkom

HBSV - SVB

16 april 2019

HBSV – SVB op zondag 28 april Zondag 28 april krijgt HBSV de kans op revanche als de derby tegen SVB wederom op het programma staat. Eerder dit seizoen verloor HBSV, na een sterke eerste helft, met 1-0 in Blerick. De weersvoorspellingen voor zondag 28 april zijn goed en wij hopen dan ook net zoals in Blerick vele toeschouwers van zowel HBSV als SVB te mogen begroeten op sportpark Schansheide. Na afloop van de wedstrijd zijn alle toeschouwers van harte welkom in de kantine voor de after party met een optreden van Hazes zanger Leo de Bock! Komt dat zien in Hout-Blerick!

HBSV C1 - Kampioen zaal

23 maart 2019

De C1 heeft na de gewonnen wedstrijd tegen United het kampioenschap binnen weten te halen.

Vacature trainer/coach HBSV 2

19 maart 2019

Vacature trainer/coach tweede elftal H.B.S.V. HBSV is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal. Deze trainer/coach gaat de trainingen op dinsdag- en vrijdagavonden van het tweede elftal verzorgen. Daarnaast zal hij het tweede elftal coachen en begeleiden bij alle wedstrijden. Toekomstige trainer/coach vindt het een uitdaging om met jeugdige spelers te werken en om deze verder te ontwikkelen. Het tweede elftal dient zowel prestatief als opleidingsgericht te zijn. Trainer/coach tweede elftal dient communicatief vaardig te zijn en kan goed samenwerken met hoofdtrainer selectie en de jeugdtrainer van het JO-19 team. Sollicitaties inclusief CV graag opsturen naar ummenthunf@gmail.com. Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot F. Ummenthun via 06-28545743.

Prijsstijging per 1 april

19 maart 2019

Beste leden en gasten van HBSV, Gezien de prijsstijgingen van onze leveranciers van de afgelopen jaren, alsmede de BTW-verhoging per 1 januari dit jaar, is de horeca-commissie genoodzaakt om de prijzen van ons assortiment te verhogen met € 0,10. De laatste prijsstijging dateert immers uit 2015. We zijn op dit moment een financieel erg gezonde club en dat willen we zo houden. De prijsstijging zal ingaan op 1 april aanstaande. Met vriendelijke groeten, Horecacommissie HBSV

HBSV versterkt technisch orgaan met Guido Budziak

17 maart 2019

HBSV versterkt technisch orgaan met Guido Budziak Afgelopen tijd is de technische commissie van HBSV vooral bezig geweest met het vormgeven en waarborgen van continuïteit, stabiliteit en kwaliteit binnen afdeling voetbal. Met trots kunnen we dan ook mededelen dat we deze factoren kracht gaan bijzetten door de versterking van Guido Budziak binnen de technische commissie van HBSV. Guido is onder andere actief geweest als keeper bij PSV, Top Oss, Roda JC (teamgenoot Ken Leemans), Fortuna Sittard en SV Deurne. Bij deze laatste club heeft Guido nog een aantal jaren als technisch manager gefungeerd. Voor HBSV is het belangrijk dat iedereen plezier beleeft in voetbal met ieder op zijn eigen niveau.Voor HBSV is dit niet alleen het overdragen van kennis en kunde, maar heb je te maken met een prestatieve en recreatieve groep. Guido zal zich gaan bezig houden met de ondersteuning van nieuwe Hoofd jeugdopleidingen Ken Leemans met als aandachtspunt de voetbalontwikkeling van de recreatieve teams. Wij wensen Guido veel succes als lid van de technische commissie voetbal en zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

HBSV jeugdscheidsrechtercursus!

17 maart 2019

HBSV start dit jaar weer met de HBSV jeugdscheidsrechterscursus. Tot en met 2017 heeft de KNVB deze cursus gegeven. Helaas heeft de KNVB, in 2018, besloten de cursus te veranderen waardoor hij te lang werd en dus voor HBSV niet meer in te passen was. Het is altijd de wens van het bestuur geweest dat alle “C” spelers deze cursus volgen. Om hier gevolg aan te geven hebben we besloten de cursus zelf te gaan geven. De cursus wordt in de oude “KNVB” vorm gegeven, d.w.z. op twee opeenvolgende zaterdagen van 08.30 tot 11.00. De eerste zal gegeven worden op 6 en 13 april en is verplicht voor alle C spelers die een uitnodiging krijgen. Waarom deze verplichte cursus “HBSV jeugdscheidsrechter”? Het doel van deze cursus: - het bijbrengen van begrip en acceptatie van de beslissingen van de scheidsrechter. - respect voor de scheidsrechter en tegenstander - minder incidenten tijdens de wedstrijden. In deze cursus leren de spelers hoe ze de regels van het voetbalspel moeten toepassen tijdens de wedstrijd en dat dat niet altijd even makkelijk/duidelijk is. Er zijn geen eindeloze herhalingen, je moet de beslissing in een split-second nemen. Het bestuur van HBSV verwacht dat dit zal leiden tot meer begrip voor de scheidsrechter en minder incidenten tijdens en na de wedstrijden. Op deze manier hopen we dat de spelers weer plezier in het spelletje krijgen en dat ouders, vrienden en bekenden weer met plezier naar de wedstrijden komen kijken.

Vacature trainer JO19-1

13 maart 2019

HBSV zoekt Trainer-coach voor de JO19-1 We zijn voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar een Trainer-coach voor de JO19-1 van HBSV. Dit getalenteerde team komt uit in de 1e klasse. We zijn op zoek naar een gedreven trainer met een gezonde ambitie en voetbal inzicht. Trainer-coach dient communicatief vaardig te zijn en kan goed samenwerken met hoofdtrainer selectie en hoofd jeugdopleidingen. Sollicitaties inclusief CV graag opsturen naar k.leemans@hotmail.com. Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot K. Leemans via 06-83132354.