Nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 913 berichten.

Sportieve selectie van de Poerker

29 januari 2020

Aafgelaupe zaoterdaag 25 jannewarie is Glenn Faessen (speuler beej ‘t 6e) sirremoniemeister gewaore beej de Poerker. Prins Peter II en ziën adjudante Martijn Smedts en Louk Rutten ziën auk lid gewaes beej HBSV.

Train met ons mee!

26 januari 2020

Train met ons mee! Ben of ken jij iemand die geboren is in 2013-2014 en graag eens het spelletje voetbal wil uitproberen? Aarzel dan niet en kom gezellig meetrainen met de mini's van HBSV om te kijken of voetbal bij HBSV iets voor jou is. Elke donderdagavond wordt er getraind van 18.00-19.00 uur op het korfbalveld bij HBSV en óók jij bent welkom! Lijkt het jou/jouw kind leuk om op donderdag een keer mee te komen trainen? Meld je dan even aan bij Kees van Lare (kees.vanlare@ziggo.nl) en we zien jou graag bij HBSV. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. Ben jij ouder maar wil je ook graag een keer komen meetrainen of lid worden van HBSV? Neem dan contact op met Ken Leemans: k.leemans@hotmail.com. Tot snel bij HBSV!

HBSV JO9-1 winnar talententoernooi

17 januari 2020

H.B.S.V. JO9-1 winnaar Talententoernooi district Zuid II H.B.S.V. JO9-1 is glansrijk en ongeslagen winnaar geworden van het Talententoernooi bij JVC Cuijk in District Zuid II. Na wat aanpassingen in het wedstrijdschema doordat 1 team niet aanwezig was konden we beginnen met het toernooi. We speelden nu 2x tegen dezelfde tegenstander hierdoor. We begonnen tegen F.C. Engelen uit Den Bosch. Deze wedstrijd werd met maar liefst 8-0 gewonnen en de toon van het toernooi was gezet. De 2e en 3e wedstrijd speelden we tegen Vitesse ’08 uit Gennip. Na een moeizaam begin door een uitstekende keeper van Vitesse kwamen we 2-0. Stan onze keeper wist de 2-1 te voorkomen en de aansluitingstreffer bleef hierdoor uit. Uiteindelijk liepen we uit naar een 4-0 overwinning. De 2e wedstrijd tegen Vitesse was lastiger. Ze wilden de nederlaag rechtzetten uiteraard. En dat gebeurde in het begin door een fel Vitesse. Een afstandsschot zorgde voor een 0-1 achterstand. Maar onze jongens vochten terug en wisten op het laatst zelfs met 2-1 te winnen. Hierdoor was de laatste wedstrijd een formaliteit tegen wederom Engelen. Maar ze wilden het toernooi in stijl afsluiten wat ze dan ook deden met een klinkende 7-0 overwinning. Ook hier hield Mischa onze keeper zijn doel schoon. De kers op de taart werd gegeven door Giulio die met een halve omhaal de 3-0 scoorde. De toernooizege was en feit. Onze achterhoede met Quinn en Giulio stond vandaag als een huis. Joey heerste op het middenveld en Mik en Juup scoorden er op los voorin. Stan en Mischa keepte vandaag en we kregen maar 1 goal tegen. Ook als ze voetbalden stonden ze hun mannetje voorin en achterin. Door deze overwinning hebben we ons geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap 20 juni in Harderwijk. We willen onze gastspelers Juup & Quinn en gasttrainer Maarten bedanken voor het uithelpen deze dag en uiteraard zijn zij van harte welkom om mee naar Harderwijk te gaan. Ook bedanken we de ouders, opa’s en oma’s die ondanks het ietwat koude weer de weg naar Cuijk hadden gevonden. Groeten trainers & leiders H.B.S.V. JO9-1

Geslaagd Kersttoernooi 2019!

04 januari 2020

Maandag 30 december was het weer zover, het jaarlijkse kersttoernooi voor de voetbaljeugd van HBSV. Ook dit jaar weer een mooie opkomst, zeker bij de jongste jeugd. Om 12.30 uur werd er afgetrapt met een toernooi tussen de mini's en JO8 en een toernooi tussen de JO9 spelers. Heerlijk om zoveel enthousiasme en inzet te zien bij de spelers! Bij de mini's en JO8 ging Bayern München er met de 1e plaats vandoor, bij de JO9 wist Feyenoord de winst binnen te slepen. Na de jongste jeugdspelers waren de JO10, JO11, JO12 en JO13 aan de beurt. Ook deze spelers lieten er geen gras over groeien en gingen de strijd aan voor 1e plek op het toernooi. Een spannende strijd, die net zoals bij de mini's, JO8 en JO9 werd afgesloten met een prijsuitreiking met welverdiende bekers voor de winnaars en medailles voor alle spelers. Het kersttoernooi werd afgesloten met een toernooi voor de JO17 en JO19 spelers. Iets minder animo dan bij de jongste spelers, maar de strijd was er zeker niet minder om! Ook hier was het weer genieten van de inzet en techniek van de voetballers. Wij danken alle aanwezige spelers, leiders en ouders voor hun inzet en enthousiasme. Wij zien jullie graag terug bij de volgende activiteit voor de jeugd, het After Season Event. Over de datum én de inhoud van dit evenement worden jullie later geïnformeerd! Tot slot willen we nog enkele gevonden voorwerpen onder de aandacht brengen. Zie hiervoor de bijgevoegde foto. Mocht jij een van deze spullen zijn vergeten afgelopen maandag, neem dan even contact op met Jordy Goertz: jordygoertz@live.nl. Als de spullen niet zijn opgehaald zodra het seizoen weer van start gaat, zullen deze spullen bij de gevonden voorwerpen in de kantine van HBSV komen te liggen. Evenementen commissie HBSV

JO13-1 wint zaaltoernooi in Venray

28 december 2019

JO13-1 wint sterk bezet zaaltoernooi in Venray Na het kampioenschap op het veld is HBSV JO13-1 nu ook succesvol in de zaal. Het team pakte zondag 22 december de eerste plaats op het sterk bezette zaalvoetbaltoernooi bij Lake Valley Venray. Verdeeld over twee teams ging de eerste klasser de strijd aan met 2e divisionist Venray, 3e divisionist Wittenhorst en hoofdklassers United, ZSV en SSS'18. Team 1 werd eerste in poule B na overwinningen op United 2 (4-1), SSS'18 (2-0) en Wittenhorst (3-1). In de finale tegen United 1 wist het team ondanks een veldoverwicht niet te scoren. Ook de tegenstander uit Vierlingsbeek scoorde niet waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. In een zinderende reeks met maar liefst 12 penalty's trok HBSV uiteindelijk aan het langste eind (4-3) en werd toernoowinnaar. Team 2 van JO13-1 was op papier even sterk als team 1, maar had veel pech dit toernooi. Dit team eindigde als derde in poule A na nederlagen tegen United 1 (0-1) en ZSV (0-4) en een overwinning op Venray (1-0). De wedstrijd om de vijfde en zesde plaats tegen SSS'18 eindigde in 2-2 maar de tegenstander uit Overloon was iets beter in de strafschoppenserie.

Kersttoernooi HBSV 2019

27 december 2019

Het jaarlijkse kersttoernooi voor de jeugdleden van HBSV staat weer voor de deur! Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op maandag 30 december, wederom in Sportcenter de Berckt (Hoogenkamp 10, Baarlo). De afgelopen jaren was het een zeer gezellig en drukbezocht toernooi en ook dit jaar hebben wij weer vele aanmeldingen mogen ontvangen! Het tijdsschema voor het zaalvoetbaltoernooi zal er als volgt uitzien: JO-7 (mini's), JO-8 en JO-9: 12.30 – 14.00 uur JO-10, JO-11, JO-12 en JO-13: 14.15 – 15.45 uur JO-17 en JO-19: 16.00 – 17.30 uur Iedereen is van harte welkom om de spelers en speelsters te komen aanmoedigen maandag! Bekijk de wedstrijden vanuit de kantine van de Berckt óf lekker dicht op het veld vanaf de zijlijn en maak de strijd om de 1e plaats mee. Komt dat zien op maandag 30 december!

Thuiswedstrijden afgelast

14 december 2019

Alle thuiswedstrijden voor zondag 15 december zijn afgelast, omdat alle 3 de velden niet bespeelbaar zijn.

Programma jeugd 7 t/m 14 december

07 december 2019

Programma jeugd 7 t/m 14 december

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen

01 december 2019

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen HBSV JO-13-1 is zaterdag, na een 1-6 overwinning in en tegen Sittard, ongeslagen najaarskampioen geworden in de eerste klasse. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen door de C-jeugd van de Hout-Blerickse vereniging. De voorsprong op de nummer-2 Reuver is met nog één wedstrijd te gaan twee punten. Maar omdat de concurrent uit Reuver dit weekend al haar laatste wedstrijd speelde is HBSV niet meer in te halen. Direct na de wedstrijd in Sittard werd er samen met de de meegereisde aanhang al een feestje gevierd op het veld en later in het kleedlokaal en zelfs in de kantine in Sittard. Het echte feest barstte aan het eind van de middag los op het eigen sportpark. In de kantine van HBSV werden de spelers en leiders van JO13-1 onthaald als echte kampioenen. Hoofd Jeugdopleidingen Ken Leemans reikte hier de kampioensschaal uit aan het team. De overmacht van HBSV werd ook uitgedrukt in een doelsaldo van plus 34. Er werd al 40 gescoord en het team kreeg slechts 6 tegentreffers. De kans is groot dat deze cijfers nog beter uitvallen omdat de ploeg komende zaterdag in de laatste wedstrijd op bezoek moet bij hekkensluiter IVO. HBSV JO13-1 hoopt de mooie prestaties in het nieuwe jaar een vervolg te kunnen geven in de hoofdklasse. HBSV JO13-1 bestaat uit: Ivan, Adam, Tijn, John-Lloyd, Glenn, Siem, Bram B., Tygo, Davy, Finn, Chiem, Stan, Alec, Bram L., Maik en Erik. Trainers/leiders: Gyan, Frank en Gerard.

Programma senioren maand november

29 november 2019

Programma senioren maand november