Nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 905 berichten.

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen

01 december 2019

HBSV JO13-1 ongeslagen najaarskampioen HBSV JO-13-1 is zaterdag, na een 1-6 overwinning in en tegen Sittard, ongeslagen najaarskampioen geworden in de eerste klasse. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen door de C-jeugd van de Hout-Blerickse vereniging. De voorsprong op de nummer-2 Reuver is met nog één wedstrijd te gaan twee punten. Maar omdat de concurrent uit Reuver dit weekend al haar laatste wedstrijd speelde is HBSV niet meer in te halen. Direct na de wedstrijd in Sittard werd er samen met de de meegereisde aanhang al een feestje gevierd op het veld en later in het kleedlokaal en zelfs in de kantine in Sittard. Het echte feest barstte aan het eind van de middag los op het eigen sportpark. In de kantine van HBSV werden de spelers en leiders van JO13-1 onthaald als echte kampioenen. Hoofd Jeugdopleidingen Ken Leemans reikte hier de kampioensschaal uit aan het team. De overmacht van HBSV werd ook uitgedrukt in een doelsaldo van plus 34. Er werd al 40 gescoord en het team kreeg slechts 6 tegentreffers. De kans is groot dat deze cijfers nog beter uitvallen omdat de ploeg komende zaterdag in de laatste wedstrijd op bezoek moet bij hekkensluiter IVO. HBSV JO13-1 hoopt de mooie prestaties in het nieuwe jaar een vervolg te kunnen geven in de hoofdklasse. HBSV JO13-1 bestaat uit: Ivan, Adam, Tijn, John-Lloyd, Glenn, Siem, Bram B., Tygo, Davy, Finn, Chiem, Stan, Alec, Bram L., Maik en Erik. Trainers/leiders: Gyan, Frank en Gerard.

Programma senioren maand november

29 november 2019

Programma senioren maand november

Programma jeugd 30 november

27 november 2019

Programma jeugd 30 november

Gooi het HBSV spaarvarken vol

22 november 2019

GOOI HET HBSV SPAARVARKEN VOL! Vanaf 11 november t/m 11 maart kunnen we sparen voor onze mooie club HBSV. Scan de waardebon bij de automaat in de winkel of lever ze in bij onderstaande adressen. Spaar jij met ons mee?

Nieuwjaarsborrel HBSV 2020

13 november 2019

Nieuwjaarsborrel HBSV 2020

Algemene Ledenvergadering 22 november

12 november 2019

Uitnodiging & agenda

Jaarverslag 2018-2019 HBSV

11 november 2019

Jaarverslag 2018-2019 HBSV

Week van respect 2019

06 november 2019

DOOR RESPECT TE TONEN, KRIJG JE RESPECT HBSV'ers zijn trots op hun club. Iedereen doet ertoe en we hebben respect voor elkaars unieke talenten, eigenschappen en passies. De week van respect is een landelijk initiatief van 4 tm 10 november waar ook HBSV een steentje aan bij wil dragen. Komende zaterdag besteden we daarom nog eens extra aandacht hieraan. HBSV heeft een aantal acties bedacht in het kader van de ‘week van respect’. Deze keer staat de week in het teken van inclusie. Onze voetbalclub moet een sociaal veilige sportomgeving zijn, waarin alle jongeren zich thuis voelen en waarin ze zichzelf kunnen zijn. Dat vind jij toch ook! Benieuwd welke acties er op en rondom het veld gaan plaatsvinden? Kom dan vooral langs en doe mee!

Fietssleutel gevonden op veld D

30 oktober 2019

Op veld D is onderstaande fietssleutel gevonden, als dit jouw sleutel is, neem dan even contact op met Richard Kersten via de mail richard.kersten@ziggo.nl

Reactie HBSV op artikel De Limburger “Stop discriminatie bij voetbalclubs”

24 oktober 2019

Reactie HBSV op artikel De Limburger “Stop discriminatie bij voetbalclubs” Met verbijstering hebben we kennisgenomen van het artikel in de Limburger, waarin onze vereniging wordt geassocieerd met discriminatie. Het afgelopen jaar is er veel gezegd en geschreven over de sportvisie, maar dit gaat alle fatsoensnormen te buiten. Zowel het bestuur, onze leden als alle andere betrokkenen voelen zich onrecht aangedaan en zijn oprecht boos en ontdaan. Inhoudelijk kunnen we heel kort zijn over deze kwestie. Binnen HBSV is er op geen enkele wijze sprake van beleid waarbij wij bevolkingsgroepen zouden weren. Het tegenovergestelde is zelfs het geval. De afgelopen jaren hebben wij actief gezocht naar mogelijkheden om ons ledenaantal te laten groeien en gelukkig met succes. Iedereen is dan ook welkom bij onze club. We vinden het dan ook onacceptabel dat er op dit moment een ander beeld van onze vereniging wordt geschetst. Inmiddels hebben we dan ook juridisch advies ingewonnen en overwegen we als vereniging om aangifte te doen wegens smaad en laster. Het is triest als het zover moet komen, maar er zijn grenzen en die zijn van onze club HBSV fors overschreden.