Nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 913 berichten.

Voorbereiding HBSV 1 en 2 seizoen 2019 - 2020

14 augustus 2019

Hieronder vind je het programma van de voorbereiding van HBSV 1 en 2

Family Day 2019

05 augustus 2019

Family Day 2019 Na de vakantieperiode gaat het nieuwe sportseizoen eindelijk weer beginnen. De traditionele HBSV Family day is dit jaar zaterdag 17 augustus. Met allerlei leuke voetbal en korfbal activiteiten. Een mooi moment om het nieuwe sportieve seizoen goed te beginnen of eens kennis te maken met je nieuwe sport.

Ouderavond HBSV Voetbal

09 juli 2019

HBSV voetbal organiseert de jaarlijkse ouderavond op maandag 19 augustus in de kantine: - 19:00u. – 20:00u. leeftijdscategorieën JO11 t/m JO19 , - 20:30u. – 21:30u. leeftijdscategorieën JO8 t/m JO10 & mini’s

HBSV 6 wint prijs!!!

20 juni 2019

HBSV 6 wint prijs tijdens ‘Champions League van de Kelderklasse’ in Oldenzaal. Sportpark de Thij in Oldenzaal was op zaterdag 15 juni ’19 voor de 10e keer het decor van de ultieme seizoensfinale van de Kelderklasse. Maar liefst 21 ploegen uit heel Nederland en Duitsland namen deel aan de ‘Champions League van de Kelderklasse’. Na een gezellige feestavond op vrijdag zat het clubhuis van VV Oldenzaal bomvol door de traditionele loting. HBSV 6 kwam helaas in de ‘poule des doods’ terecht, welke bestond uit o.a. voormalig profclub WVV Wageningen 2, Sporting Andijk 3, KVV Quick’20 3, VV Oldenzaal 2, het Duitse Union Lohne 5 en titelfavoriet ZVV De Esch 2. Met enkele teams spelend in de 3e klasse was het inderdaad de poule des doods Ondanks de zware loting wist HBSV 6 een 4e plaats in de poule te behalen. Dit was helaas net niet genoeg om de knock-outfases te bereiken. Desondanks werd er wel indruk gemaakt op de toernooicommissie; HBSV 6 met de Fair Play Award aan de haal! Het toernooi werd afgesloten met een gezellige feestavond waar de nodige glazen Grolsch (we waren natuurlijk in Twente) gedronken werden. Al met al een mooie afsluiting van het seizoen!

Uitslag voorronde LK Latje Trap

18 juni 2019

https://www.1limburg.nl/tweede-winnaar-limburgs-kampioenschap-latje-trap-bekend?

HBSV 5 Kampioen!!!

17 juni 2019

De Kampioenswedstrijd van HBSV 5! Afgelopen zondag stond de seizoensfinale van HBSV 5 op het programma. Onder de ogen van een vol Schansheide streden de mannen in een rechtstreeks duel met achtervolger VOS om het kampioenschap. Na 30 minuten brak VOS de wedstrijd open en kwamen ze op 0 – 1, maar deze voorsprong hield welgeteld 78 seconden stand, omdat (man of the match) Roy toen na een knappe actie Moreno in staat stelde om de 1 – 1 binnen te tikken, dit was tevens de ruststand. In de 2e helft probeerde VOS de druk op te voeren, maar verder dan een paar ongevaarlijke afstandsschoten kwamen ze niet. Het was Mark die 20 minuten voor tijd een fout in de verdediging van VOS afstrafte en voor de 2 – 1 zorgde. Nogmaals probeerde VOS de druk op te voeren, omdat voor hen de tijd begon te dringen, maar dit resulteerde niet in echte kansen. HBSV verdedigde solide en kwam niet echt meer in gevaar, de wedstrijd werd zelfs in het slot gegooid, toen Frank voor de 3 – 1 zorgde en zo werd het (dikverdiende) kampioenschap binnengehaald. Namens HBSV 5 willen we graag alle toeschouwers bedanken voor de geweldige support.

Pinautomaat buiten gebruik

15 juni 2019

I.v.m. een storing is het helaas op dit moment niet mogelijk om te pinnen in de kantine.

Gevonden: sleutelbos

14 juni 2019

Er is een sleutelbos gevonden bij de dubbele poort aan de Brookerhofweg, zie onderstaande foto. Is dit jouw sleutelbos of weet je misschien van wie hij is, dan kun je contact opnemen met Sraar Peeters.

Kampioenswedstrijd HBSV 5

11 juni 2019

Kampioenswedstrijd HBSV 5 Wie dacht, dat alle spanning in de competitie wel verdwenen was, nu ons 1e en 2e elftal in de nacompetitie uitgeschakeld zijn, moet dit maar gauw vergeten. Komende zondag staat er nog een ware thriller op het programma, want HBSV 5 moet het dan om 10 uur op sportpark Schansheide opnemen tegen naaste concurrent VOS 4. Vorige week zondag was de uitwedstrijd bij VOS en toen trok ons 5e elftal aan het kortste eind en verloor met 3 – 2. Ze staan op dit moment nog 4 punten voor, maar het is nog afhankelijk van een uitspraak van de KNVB over het gestaakte duel tussen Sparta’18 en VOS hoe groot deze voorsprong uiteindelijk zal zijn. Maar dat het spannend wordt aanstaande zondag mag wel duidelijk zijn en onze jongens hebben jullie steun dus ook hard nodig. Kom dus a.s. zondag allemaal om 10 uur naar sportpark Schansheide om ons 5e elftal aan te moedigen.

HBSV JO19 1 Kampioen

11 juni 2019

HBSV JO19-1 Kampioen!!! HBSV JO19-1 wist hun laatste wedstrijd van het seizoen op zaterdag 25 mei met 3 – 0 te winnen van Venlosche Boys JO19-3, waardoor ze een voorsprong namen van 3 punten op naaste concurrent ST SV United/BVV’27 JO19-1. Ze moesten daarna echter afwachten wat hun concurrent zou doen in hun laatste wedstrijd uit tegen ST Sporting S.T./SVEB JO19-1, omdat het doelsaldo van HBSV JO19-1 een stuk lager was. Op zaterdag 1 juni zagen ze echter, dat hun concurrent de punten liet liggen in de laatste wedstrijd door met 3 – 1 te verliezen, waardoor HBSV met een voorsprong van 3 punten kampioen werd in de 1e Klasse. Namens HBSV willen wij alle spelers, trainer en leiders natuurlijk van harte feliciteren met deze knappe prestatie.